reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

ja tez właśnie przeczytałam te posty dziewczyn i sie zmartwiłam, bo u mnie 5+5 i był tylko prcherzyk z ciałkiem zoltkowym. Idę teraz w środę, mam nadzieje, ze już zobaczę malucha i serduszko. Choć nie udzielam sie tu dużo, bo brakuje mi czasu to cały czas trzymam kciuki za nas wszystkie, dziewczyny 🤞🏻❤️
Napewno będzie - nie stresuj się. Był pęcherzyk, było ciałko żółtkowe więc wszystko co miało być - było 🙂 o której idziesz w środę? Będę trzymać kciuki i czekać na wiadomość od ciebie ❤

reklama
Napewno będzie - nie stresuj się. Był pęcherzyk, było ciałko żółtkowe więc wszystko co miało być - było 🙂 o której idziesz w środę? Będę trzymać kciuki i czekać na wiadomość od ciebie ❤
wzięłam najwcześniejsza wizytę jaką tylko się dało, żeby nie musieć długo czekać po obudzeniu się 😂 8:15
Dziękuję, ja też trzymam kciuki! Dam znać od razu po wizycie 😊

U mnie nie założył bo wiem, że z reguły woli nie nastawiać młodych mam i do 10 tygodnia woli czekać bo różnie może być. Tak samo z badaniami - jeśli oczywiście ktoś po raz pierwszy zaszedł w ciążę bo przy poronieniach wiem, że szybciej daje skierowanie na badania.

A czyli coś w tym jest. Mówił że założymy na kolejnej wizycie czyli jutro 🥰 Mam nadzieję że bedzie wszystko dobrze i dostanę też resztę badań. Ale chyba przed 12 tygodniem nie odetchnę spokojnie

Dzień dobry 😃 witam się z łóżka z którego nie mam ochoty dzisiaj wstać 😂 urządzałam mężowi w piątek urodziny I od wtorku mało spałam a po pracy sprzątanie ,gotowanie, pieczenie.... codziennie ponad 10 000 kroków i padam na twarz 😅 niewiele też jadłam ale ja jestem "duża" więc mi to nie zaszkodzi 🙂
Jak wszystko pójdzie dobrze to pod koniec sierpnia chce poinformować najbliższych o ciąży (szefowi może powiem wcześniej żeby już kogoś szukał). Jeśli 26go wizyta pójdzie dobrze to chce zamówić dla rodziców takie powiadomienia. A wy macie jakieś pomysły na poinformowanie?
Ale świetne! Masz jakiś link do tego? Moi rodzice lubią sobie "puścić" lotka,jakąś zdrapkę zadrapać i znalazłam na allegro zdrapkę ciążowa. Już nie mogę się doczekać ich reakcji 🤣. Dla ojczulka z dziadkiem a dla mamuśki z babcią. Ale na teściów nie mam pomysłu. Może właśnie takie coś jak Twój pomysł 🤔

Załączniki

• Screenshot_2021-07-19-16-53-07-906_pl.allegro.jpg
    Screenshot_2021-07-19-16-53-07-906_pl.allegro.jpg
    230,8 KB · Wyświetleń: 64
reklama
Do góry