reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Spokojnie💛 Ja 5+2 beta ponad 14 000, progesteron 25.
Jeśli cie wizyta ma uspokoić to oczywiście idź ale póki co to bądź spokojna. Plamienia mogą być od progesteronu chyba że uprawialiście seks to też od tego. Plamienia nie muszą oznaczać nic złego. Beta może oznaczać również bliźniaki 😉
Zaczęłam czytać,ze może to oznaczać ciążę zasni
Spokojnie💛 Ja 5+2 beta ponad 14 000, progesteron 25.
Jeśli cie wizyta ma uspokoić to oczywiście idź ale póki co to bądź spokojna. Plamienia mogą być od progesteronu chyba że uprawialiście seks to też od tego. Plamienia nie muszą oznaczać nic złego. Beta może oznaczać również bliźniaki 😉
Dzięki 😘 troszkę mnie pocieszylas :) ale tak sie nakrecilam ,ze moze to oznaczac min. zasniad ,ze zaczęłam histerycznie szukać lekarza i udalo mi sie umowic wizytę na piątek do dobrego prywatnego ginekologa ,zobaczę co powie i zdam pozniej relację

Dziewczyny, ciałko żółte i pęcherzyk żółtkowy to nie to samo. A sformulowanie ciałko żółtkowe jest niepoprawne. Tak sie z nudow czepiam 🤣😉 Ja czasem z rozpedu mowie pecherzyk zolciowy 😂😂😂
🤣🤣🤣 wybacz tego cholernego słownika w telefonie czasami nie zdarzę poprawić 😂😂😂 matko jakie czasem mi rzeczy pisze ☺😎 ja wiem że to nie to samo 😉 przy pierwszej ciąży się doedukowałam 😀 reszty nie czytam żeby się nie stresować

Zaczęłam czytać,ze może to oznaczać ciążę zasni

Dzięki 😘 troszkę mnie pocieszylas :) ale tak sie nakrecilam ,ze moze to oznaczac min. zasniad ,ze zaczęłam histerycznie szukać lekarza i udalo mi sie umowic wizytę na piątek do dobrego prywatnego ginekologa ,zobaczę co powie i zdam pozniej relację
Oj kochana pierwszy największy błąd- za dużo czytasz 😉 ja nie wiem co to zaśniad i NIE chce wiedzieć 🙃 potem bym się za bardzo denerwowała. Ciesze się,że idziesz do tego lekarza bo się uspokoisz. Tylko proszę nie czytaj więcej złych rzeczy 🙂 wysoka beta to też bliźniaki mogą być 😀

10.06 mialam @. Pierwsza beta 28 dc wyszla 8.21 cztery dni pozniej bylo 39.03 i trzy dni pozniej 109
U mnie ostatnia miesiączka 11.06. Pierwsza beta (teoretycznie 14 dni po owulacji) 14dpo-14mIU, 16dpo-24, 18dpo-42 i testy bardzo blade wychodziły. Stawiam,że coś z deczka się przesunęło. Miałam odpuścić testowanie i betę,ale siła wyższa... 🙈Test z dzisiaj około 16

Załączniki

• IMG_20210719_162636.jpg
    IMG_20210719_162636.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 66
chyba jestem jedyną która nie robila bety 🙈
Ja też nie robiłam bety. Sama się dziwię, bo przy każdej ciąży robiłam.
ja w domu mam detektor tetna i juz w panice chcialam go wypribowac ale na szczescie baterie sie wyladowaly :p
w poprzedniej ciazy w 10tc juz slyszlaam serduszko ale teraz ledwo 9 zaczynam :p wiec na pewno za wczesnie zeby cos wysluchac
A jaki masz?

Trzymam kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty [emoji173] dużo Was się nazbierało, zazdroszczę spotkania z dzidziusiem, ja muszę cierpliwie czekać chociaż chyba do 30.07 to oszaleję [emoji85] dobrze, ze w ten weekend mam wesele, to chociaż na chwilę zajmę czymś innym głowę [emoji2]
Nie nadążam Was czytać, a co dopiero odpisywac [emoji2368]

reklama
U mnie ostatnia miesiączka 11.06. Pierwsza beta (teoretycznie 14 dni po owulacji) 14dpo-14mIU, 16dpo-24, 18dpo-42 i testy bardzo blade wychodziły. Stawiam,że coś z deczka się przesunęło. Miałam odpuścić testowanie i betę,ale siła wyższa... [emoji85]Test z dzisiaj około 16
Piękne kreski! Trzymam kciuki i powodzenia! [emoji4]

Do góry