reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Hej Wam [emoji846] ja dziś po wizycie u lekarza i mogę odetchnąć z ulgą. Wszytsko dobrze się rozwija, serduszko ładnie biło. Wg OM i wg USG 6+2, czyli termin na 12 marca [emoji7][emoji7][emoji7] kolejna wizyta 30 sierpnia [emoji846]
Oo to dość późno kolejna wizyta [emoji6] ciekawa jestem co ile mój lekarz będzie robił. W poprzedniej ciąży na początku co trzy tygodnie sprawdzał rozwój ciąży, po I prenatalnych wizyty miałam co 4 tygodnie aż do 30 tc i po 30tc już co dwa tygodnie aż do porodu [emoji4] a u Was jak jest?

U mnie ostatnia miesiączka 11.06. Pierwsza beta (teoretycznie 14 dni po owulacji) 14dpo-14mIU, 16dpo-24, 18dpo-42 i testy bardzo blade wychodziły. Stawiam,że coś z deczka się przesunęło. Miałam odpuścić testowanie i betę,ale siła wyższa... 🙈Test z dzisiaj około 16
Gratulacje 🥰 ahhh te emocje. Uwielbiałam robić testy, szczególnie te ostatnie 😁🥰

Dziewczyny, czy też bolą was brzuchy codziennie po kilka razy? Czy bierzecie nospę, czy nie trzeba? Bo się zastanawiam [emoji848]
Codziennie czuje, razmiej raz więcej, ale nic nie biorę. W poprzedniej ciąży takie bóle miesiączkowe jakoś do 8-10 tyg miałam. Przeszły w końcu [emoji4] ja mam taki lekki ból miesiączkowy i klucie jajnika tak jakby

reklama
Do góry