Bardzo mi przykroU mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
reklama
przykro mi nie poddawaj sie na pewno niedlugo sie uda ponoownie i wszystko bedzie dobrzeU mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
J
julianap
Gość
Już się wystraszyłam, ale sprawdziłam i mi kod wchodzi Która opcję nifty wybrałaś? Ja wzięłam nifty plus i mam minus 675 złChciałam z ciekawości zobaczyc i jak wpisuję kod "LATO-PLUS25", który jest na FB, to jest niewłaściwy i jest info, by wpisać poprawny kod
Załączniki
Ja przy pierwszej becie wynoszącej 48 miałam proga niecałe 18, 5 dni później przy becie 530 progesteron był na poziomie 24. 5 dni przed pierwszą betą badałam progesteron, żeby sprawdzić czy była owulacja i miał 4,98.Dziewczyny napiszcie Mi jaki macie progesteron i który tydzień
Od kiedy odebrałam wynik to mam dość już mnie normalnie brzuch boli z nerwow
blanny
Fanka BB :)
Ja nieważne który wybiorę to kod mi nie działaJuż się wystraszyłam, ale sprawdziłam i mi kod wchodzi Która opcję nifty wybrałaś? Ja wzięłam nifty plus i mam minus 675 zł
J
julianap
Gość
Strasznie mi przykro Kochana, tylko nie poddawaj się i nie zniechęcaj, bo w końcu na pewno się uda. Niestety my kobiety to naprawdę często mamy trudną drogę do przejścia żeby zostać mamą... Życzę Ci wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki za Ciebie ❤❤❤U mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
dlaczego ?Dziewczyny napiszcie Mi jaki macie progesteron i który tydzień
Od kiedy odebrałam wynik to mam dość już mnie normalnie brzuch boli z nerwow
nie ma co porownywac z innymi bo nie dosc ze prog waha sie w ciagu dnia to jeszcze u jednych w tym samym u jednych bedzie na poziomie 15 i wszystko bedzie dobrze a u inncyh bedzie 30 i tez bedzie dobrze
ja np biore bardzo duzo progesteronu i moj jest niemiarodajny
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
O nieeeeee Tak mi przykro Kochana nie poddawaj się! Wiem,że jest ciężko i nie tak miało być ale następnym razem będzie lepiej.U mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
Dostałaś jakieś leki?
Myślami jestem cały czas z Tobą ❤
reklama
Agnes4312
Moderator
Chętnie bym tu mamę z ciążą bliźniaczą przywitała, bo na razie się czuję osamotnionaCo Ty mówisz haha ale by było, nie pogardzę! Jest mi wszystko jedno byleby tylko donosić ciąże i urodzić zdrowe dziecko