reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
U mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
przykro mi :( nie poddawaj sie na pewno niedlugo sie uda ponoownie i wszystko bedzie dobrze :)

Chciałam z ciekawości zobaczyc i jak wpisuję kod "LATO-PLUS25", który jest na FB, to jest niewłaściwy i jest info, by wpisać poprawny kod 😂
Już się wystraszyłam, ale sprawdziłam i mi kod wchodzi 😀 Która opcję nifty wybrałaś? Ja wzięłam nifty plus i mam minus 675 zł

Załączniki

• 20210712_183255.jpg
    20210712_183255.jpg
    179,4 KB · Wyświetleń: 68
Dziewczyny napiszcie Mi jaki macie progesteron i który tydzień 🙂
Od kiedy odebrałam wynik to mam dość :( już mnie normalnie brzuch boli z nerwow
Ja przy pierwszej becie wynoszącej 48 miałam proga niecałe 18, 5 dni później przy becie 530 progesteron był na poziomie 24. 5 dni przed pierwszą betą badałam progesteron, żeby sprawdzić czy była owulacja i miał 4,98.

U mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
Strasznie mi przykro 😢😢 Kochana, tylko nie poddawaj się i nie zniechęcaj, bo w końcu na pewno się uda. Niestety my kobiety to naprawdę często mamy trudną drogę do przejścia żeby zostać mamą...😪 Życzę Ci wszystkiego najlepszego i trzymam kciuki za Ciebie ❤❤❤

Dziewczyny napiszcie Mi jaki macie progesteron i który tydzień 🙂
Od kiedy odebrałam wynik to mam dość :( już mnie normalnie brzuch boli z nerwow
dlaczego ?
nie ma co porownywac z innymi bo nie dosc ze prog waha sie w ciagu dnia to jeszcze u jednych w tym samym u jednych bedzie na poziomie 15 i wszystko bedzie dobrze a u inncyh bedzie 30 i tez bedzie dobrze
ja np biore bardzo duzo progesteronu i moj jest niemiarodajny

O nieeeeee 😭😭😭😭 Tak mi przykro 😓 Kochana nie poddawaj się! Wiem,że jest ciężko i nie tak miało być ale następnym razem będzie lepiej.
Dostałaś jakieś leki?
Myślami jestem cały czas z Tobą ❤

reklama
Do góry