J
julianap
Gość
To nie wiem o co chodziJa nieważne który wybiorę to kod mi nie działa
Kod miałaś skopiowany z fb? Może ręcznie to trzeba jakos wpisać? Może gdzieś Ci się spacja jakas wkleiła
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To nie wiem o co chodziJa nieważne który wybiorę to kod mi nie działa
Przy becie prawie 1000 mam progesteron 17..widzę ze dziewczyny maja dużo wyższy w 4-5 tygodniudlaczego ?
nie ma co porownywac z innymi bo nie dosc ze prog waha sie w ciagu dnia to jeszcze u jednych w tym samym u jednych bedzie na poziomie 15 i wszystko bedzie dobrze a u inncyh bedzie 30 i tez bedzie dobrze
ja np biore bardzo duzo progesteronu i moj jest niemiarodajny
Okaże się a badałaś progesteron? Ciekawe czy faktycznie podwyższony świadczy o bliźniakachChętnie bym tu mamę z ciążą bliźniaczą przywitała, bo na razie się czuję osamotniona
Jak to się stało?U mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
to nie jest zly progesteron moze mialas tez spadek akurat przy badaniu jak nie masz zlych doswiadczen nie plamisz ani nic nie boli to najprawdopodobniej wszystkjo jest okPrzy becie prawie 1000 mam progesteron 17..widzę ze dziewczyny maja dużo wyższy w 4-5 tygodniu
Jestem po zaśniadzie i dlatego się tak martwięto nie jest zly progesteron moze mialas tez spadek akurat przy badaniu jak nie masz zlych doswiadczen nie plamisz ani nic nie boli to najprawdopodobniej wszystkjo jest ok
jak sie martwisz to powiedz o tym lekarzowi niech on zdecyduje o ewentualnej suplementacji
Jeśli się boisz to zadzwoń do swojego lekarza i to skonsultuj może przepisz ci receptę na progesteron.Dziewczyny napiszcie Mi jaki macie progesteron i który tydzień
Od kiedy odebrałam wynik to mam dość już mnie normalnie brzuch boli z nerwow
Kopiowałam z fb. Nie wiem, w sumie i tak teraz to nie istotneTo nie wiem o co chodzi
Kod miałaś skopiowany z fb? Może ręcznie to trzeba jakos wpisać? Może gdzieś Ci się spacja jakas wkleiła
Nie, progesteronu nie badałam, ale bhcg w 5t+1(wg usg) miałam ponad 5000Okaże się a badałaś progesteron? Ciekawe czy faktycznie podwyższony świadczy o bliźniakach