lepsze zycie 2021
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez tak mam, a nigdy nie lubiłam śniadań jeść a teraz muszęHej dziewczyny miłego dnia mam pytanie czy wy rano też jesteście bardziej głodne niż przed ciąża? Bo ja mam taki głod ze aż na wymioty mnie zbiera czasami budzę się o 5 rano i już strasznie głodna jestem
też myślałam o Nifty ProPoszukaj USG genetyczne i ustaw w ustawieniach google zeby wyszukiwalo Ci wyniki w Polsce. Ja w 10 tygodniu z uwagi na wiek bede robic tez NIPT Harmony, badanie genetyczne z krwi.
Ja akurat mam za niski więc nie wiem co oznacza wysoki poziom oprócz tego że możesz mieć bliźniakiWłaśnie nic nie biorę sama jestem w szoku, że jest taki wysoki. Zobaczymy co przyniesie środa
Mam podobnie - chce coś zjeść to mnie odpycha i czuję jak mnie mdli, ale to nie są wymioty. Czuję jak mi się wszystko podnosi w środku i dziwny posmak w ustach...masakra...At
W mdłości to masz takie, że po prostu nie masz apetytu i masz taki dziwny posmak z ustach i niby nawet byś coś zjadła ale jak myślisz że masz zjeść to Cię odpycha? Bo ja tak właśnie mam, ale nie wiem czy to mdłościami można nazwać hehe , nie zbiera mnie na wymioty
Ja jestem z UK, Devon. Bedziesz musiala zapisac sie na wizyte u midwife, zadzwon do przychodni to podadza Ci numer. Najczesciej umawiaja wizyte pomiedzy 10-12tyg. Wczesniej mozesz umowic sie na prywatne usg, ja ide 6+5tc. Gdybys plamila dzwon do GP to umowi Cie na wizyte w early pregnancy unit.Czy jest może jakaś dziewczyna tutaj która mieszka w uk ? Na teście wychodzi 4-5 tydzień to kiedy iść do lekarza?
Mam to samo - już myślałam że tylko ja tak mam.... wogóle jeść nie mogę a najgorzej jak mi podleci zapach pieczywa.... posmak też mam dziwny i nawet jak coś spróbuję to nic mi nie smakuje.Mam podobnie - chce coś zjeść to mnie odpycha i czuję jak mnie mdli, ale to nie są wymioty. Czuję jak mi się wszystko podnosi w środku i dziwny posmak w ustach...masakra...
Co Ty mówisz haha ale by było, nie pogardzę! Jest mi wszystko jedno byleby tylko donosić ciąże i urodzić zdrowe dzieckoJa akurat mam za niski więc nie wiem co oznacza wysoki poziom oprócz tego że możesz mieć bliźniaki
Ja tez bede robicteż myślałam o Nifty Pro
no tez po tych wynikach przeszlo mi przez glowe zse blizniakiCo Ty mówisz haha ale by było, nie pogardzę! Jest mi wszystko jedno byleby tylko donosić ciąże i urodzić zdrowe dziecko