reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
U mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
Bardzo mi przykro 😔 na pewno będziesz jeszcze mamą i to niedługo. Trzymam za Ciebie kciuki♥️
A miałaś jakieś dziwne objawy oprócz tych delikatnych plamień?

Poszukaj USG genetyczne i ustaw w ustawieniach google zeby wyszukiwalo Ci wyniki w Polsce. Ja w 10 tygodniu z uwagi na wiek bede robic tez NIPT Harmony, badanie genetyczne z krwi.

Ja tez bede robic
w tej chwili jest jakas promocja na nifty plus ze strony Link do: NIPT by GenePlanet daja 25% rabatu po wpisaniu koduu lato-plus25 rozwazam zakup na tej stronie :)
bede robic na poczatku sierpnia i dopoki nie dostane wynikow ...oczywiscie dobrych to nikomu o ciazy nie mowie .. .
Ja też będę robić Nifty:)
Już się nawet dowiadywałam i tę promocję 25% mają do końca sierpnia 😊 Już raz u nich robiłam, wszystko ok jak coś:)

U mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
Tak strasznie mi przykro...ale proszę, nie poddawaj się. Na pewno będziesz wspaniałą mamą. Wszystko się ułoży 😘😘😘😔😔😔😔😔 trzymam kciuki za ciebie i tulę mocno 😔

O nie.... 😭 😭 😭 Kochana, tak bardzo mi przykro!! Mocno przytulam... Ale nie poddawaj się! Jeszcze będziesz przewspaniałą mamą!

Ja też będę robić Nifty:)
Już się nawet dowiadywałam i tę promocję 25% mają do końca sierpnia 😊 Już raz u nich robiłam, wszystko ok jak coś:)
Chciałam z ciekawości zobaczyc i jak wpisuję kod "LATO-PLUS25", który jest na FB, to jest niewłaściwy i jest info, by wpisać poprawny kod 😂

reklama
Dziewczyny napiszcie Mi jaki macie progesteron i który tydzień 🙂
Od kiedy odebrałam wynik to mam dość :( już mnie normalnie brzuch boli z nerwow

Do góry