reklama
Małasyrenka
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro na pewno będziesz jeszcze mamą i to niedługo. Trzymam za Ciebie kciukiU mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
A miałaś jakieś dziwne objawy oprócz tych delikatnych plamień?
lepsze zycie 2021
dziękuje bardzoJa jestem z UK, Devon. Bedziesz musiala zapisac sie na wizyte u midwife, zadzwon do przychodni to podadza Ci numer. Najczesciej umawiaja wizyte pomiedzy 10-12tyg. Wczesniej mozesz umowic sie na prywatne usg, ja ide 6+5tc. Gdybys plamila dzwon do GP to umowi Cie na wizyte w early pregnancy unit.
J
julianap
Gość
Poszukaj USG genetyczne i ustaw w ustawieniach google zeby wyszukiwalo Ci wyniki w Polsce. Ja w 10 tygodniu z uwagi na wiek bede robic tez NIPT Harmony, badanie genetyczne z krwi.
Ja też będę robić NiftyJa tez bede robic
w tej chwili jest jakas promocja na nifty plus ze strony Link do: NIPT by GenePlanet daja 25% rabatu po wpisaniu koduu lato-plus25 rozwazam zakup na tej stronie
bede robic na poczatku sierpnia i dopoki nie dostane wynikow ...oczywiscie dobrych to nikomu o ciazy nie mowie .. .
Już się nawet dowiadywałam i tę promocję 25% mają do końca sierpnia Już raz u nich robiłam, wszystko ok jak coś
patpat95
Bierzesz luteinę? Ja ma progesteron 67.9 ng/ml i lekarz nie pozwolił odstawić luteiny muszę czekać do 16.07 wtedy mam wizytęHej dziewczyny, właśnie przyszedł wynik bety i progesteronu. Dzisiaj dzień planowanej @ w środę powtórzę i zobaczymy jaki będzie przyrost.
Alexz89
Tak strasznie mi przykro...ale proszę, nie poddawaj się. Na pewno będziesz wspaniałą mamą. Wszystko się ułoży trzymam kciuki za ciebie i tulę mocnoU mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
developerka
Właśnie nic nie biorę ani luteiny ani duphastonu, sama naturaBierzesz luteinę? Ja ma progesteron 67.9 ng/ml i lekarz nie pozwolił odstawić luteiny muszę czekać do 16.07 wtedy mam wizytę
blanny
O nie.... Kochana, tak bardzo mi przykro!! Mocno przytulam... Ale nie poddawaj się! Jeszcze będziesz przewspaniałą mamą!U mnie jednak beta spadkowa, już tylko 100. Czekam na poronienie. Widocznie nie jest mi dane być mamą. Ale dziękuję Wam za wsparcie, bo jesteście naprawdę wspaniałe. Trzymam za Was kciuki - zdrowia dla Was i maluszków.
blanny
Chciałam z ciekawości zobaczyc i jak wpisuję kod "LATO-PLUS25", który jest na FB, to jest niewłaściwy i jest info, by wpisać poprawny kodJa też będę robić Nifty
Już się nawet dowiadywałam i tę promocję 25% mają do końca sierpnia Już raz u nich robiłam, wszystko ok jak coś
reklama