blanny
Fanka BB :)
@lepsze zycie 2021 niepotrzebnie macie taką obsesję na punkcie objawów. Ja w pierwszej, donoszone ciąży, pierwszy objaw to miałam koło 7 MIESIĄCA ciąży jak zgagi dostałam, bo coś mnie kopało po żołądku.5+2, jestes w 4 wiec absolutnie sie nie martw brakiem objawow. W pierwszej donoszonej ciazy objawy mi sie pojawily okolo 8tc dopiero. Teraz panikowalam bo byly i nagle zniknely, a doszlo plamienie.
Nie wszystkie musicie rzygać jak koty, nie muszą Was boleć cycki itd. Serio. Wyluzujcie Dziewczyny. Bo stresujące się brakiem objawów tylko dziecku szkodzicie, bo stres nie jest zdrowy w ciąży. Wychillujcie i cieszcie się ciążą.
Przy takiej becie już powinien być zarodekU mnie dzisiaj Beta ponad 14000 .... jade ok 15 do lekarza zobaczyć czy pojawił się pęcherzyk ciążowy.... Oby ten mój mały smok był na właściwym miejscu
Ogólnej nie sprawdza się przyrostu w takiej odległości dni. Skoro zrobiłaś dziś betę to zrób za 48 godzin i będziesz mogła zobaczyć, czy przyrost jest prawidłowy, jeśli Cię to martwi.Dziewczyny beta 39.02 dzisiaj 32 dc. Chyba troche za mala co? 5 dni temu bylo 8.21
Wg kalkulatora wynik jest w normie, bo średni przyrost 87,5 procent.
Ale tak jak napisałam, ogólnie nie porównuje się tak odległych wyników.
Możesz też już nie robić bety i po prostu poczekać do mniej więcej 6+5 i iść na USG.