stillgrey213
Fanka BB :)
W premom i flo tak, w pregnancy+ ustawia sie tylko date OM lub zaplodnienia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja po prostu biorę z daty ostatniego okresu. Choć wiem dokładnie kiedy była owulacja to wolę ten sposób liczenia. Po pierwszym USG daty były te same i wyliczenia więc tak zostawiłam. Zobaczymy potemW premom i flo tak, w pregnancy+ ustawia sie tylko date OM lub zaplodnienia.
Czemu za tydzień powtórka bety? To strasznie niediagnostyczne. I tak nie da się sprawdzić, czy jest przyrost prawidłowy czy nie... Przyrost sprawdza się tylko i wyłącznie co 48, ewentualnie co 72h... Lekarz Ci tak kazał? Po tygodniu to wiadomo tylko, czy rośnie czy nie, ale nie wiadomo, czy rośnie prawidłowo... Bez sensu trochę. To już lepiej się nie stresować i nie robić chyba.Dziekuje! Tez sprawdzialam i lekarz napisal ze jest oki czekamy. Za tydzien powtorka bety jeżeli pojdzie zgodnie z planem to witamy sie w okolicy 18.03
Ja już siedzę w poczekalni u lekarza. Mam na 13, ale jest małe opóźnienie. Trzymajcie kciuki
Niby przyrost w normie, ale przy tak niskich wartościach raczej szybciej przyrasta. Powtórz po 48h.Dziewczyny beta 39.02 dzisiaj 32 dc. Chyba troche za mala co? 5 dni temu bylo 8.21
Dlaczego powtarzasz betę w tygodniowych odstępach?Dziekuje! Tez sprawdzialam i lekarz napisal ze jest oki czekamy. Za tydzien powtorka bety jeżeli pojdzie zgodnie z planem to witamy sie w okolicy 18.03
A nie myslalas zeby zapisac sie prywatnie na usg za tydzien, dwa? Wtedy juz powinno byc widac. Ja bym do wrzesnia na bank nie wytrzymalaAa wiek ciąży dziś to 6+5 ale nö nie wytrzymam w tej niewiedzy tyle tygodni.
Ja już siedzę w poczekalni u lekarza. Mam na 13, ale jest małe opóźnienie. Trzymajcie kciuki