Ewi12
Fanka BB :)
Liczę, że wrócę z super wiadomościąWszystko będzie dobrze ale w zupełności Cie rozumiem, ja też nie będę spała 2 dni przed wizytą żeby usłyszeć w końcu serduszko ... koniecznie daj znać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Liczę, że wrócę z super wiadomościąWszystko będzie dobrze ale w zupełności Cie rozumiem, ja też nie będę spała 2 dni przed wizytą żeby usłyszeć w końcu serduszko ... koniecznie daj znać
tak, to mój 3 poród i każdy był lepszy. Pierwszy to dramat. Ale ostatni to ja rodząc robiłam zakupy potem ogarniałam dom i spacer jeszcze zrobiłam dla pewności. Wyszłam do szpitala o 13:05 dojechaliśmy o 13:30, 5 minut szlismy schodami na porodówkę. W drzwiach odeszły mi wody i wtedy zaczęłam czuć dopiero akcje prawdziwa. 14.07 córka była z nami25 MINUT??? Ja kurczę 3 doby rodziłam....
cudnie gratulujęCześć kochane ❤
Jestem już po wizycie, chyba pierwszej dziś.
Jest maluszek z serduszkiem ❤❤❤ Widziałam jak ❤ biło
Karta ciąży wystawiona, badania wszystkie zlecone Niestety dziś moja gin pracowała na starszym sprzęcie w innym gabinecie i nie mam żadnej dobrej fotki do wrzucenia
Najważniejsze, że wszystko idzie w dobrym kierunku ❤ Ciąża z usg pokrywa się z OM, czyli jest 6+2.
Trzymam kciuki dziewczyny za kolejne udane wizyty Dawajcie znać
Wow, to mi nadzieję dałaś, bo ja rodziłam tylko raz i nawet nie wyobrażałam sobie, że bęzie aż tak ciężko. Chociaż teraz jak myślę o porodzie, to czuję jedynie ekscytację, więc chyba jestem gotowa na drugi hahatak, to mój 3 poród i każdy był lepszy. Pierwszy to dramat. Ale ostatni to ja rodząc robiłam zakupy potem ogarniałam dom i spacer jeszcze zrobiłam dla pewności. Wyszłam do szpitala o 13:05 dojechaliśmy o 13:30, 5 minut szlismy schodami na porodówkę. W drzwiach odeszły mi wody i wtedy zaczęłam czuć dopiero akcje prawdziwa. 14.07 córka była z nami
ja w luxmedzie w Poznaniu mam usg na wizycie od razu ale np moja koleżanka w Łodzi w luxmedzie miała w ciazy tak że jej gin nie robiła usg tylko ktoś inny w innym terminie wgl - głupie to jakieś, nie wiem czemu tak ale ja bym nie chodziła do lekarza który nie robi usgAle zazdroszczę tego serduszka już super!
A mi coraz bardziej się wydaje, że moja najbliższa wizyta będzie bez USG. Myślicie, że w Luxmedzie robią standardowo przy wizycie? Chcę iść tylko kartę ciąży założyć, bo do mojej dopiero na sierpień termin dostałam, no ale serduszko bardzo bym chciała zobaczyć Wiecie jak to jest?
Dzięki za odpowiedzi. Nie wiem czy ta moja robi czy nie, bo idę do niej pierwszy raz i raczej ostatni, ale lipa gdyby się okazało, że nie zrobi USG. Już się martwić zaczynam czy nie powinnam gdzieś się umówić na USG. Nie wytrzymam do sierpnia do badań u mojej gin i USG dopiero wtedy, bo to będzie 9+5.ja w luxmedzie jak bylam przed ciaza to lekarz wystawial skierowanie na usg i nie mogl zrobic podczas tej samej wizyty
ale teraz jak bylam na wizycie ciazowej w 5t0d to zrobila mi babeczka usg zebym sie nie denerwowala i wystawila tez skierowanie na nastepne usg