Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Spokojnie w większości przypadków krwiaki się wchłaniają ja też jestem dzisiaj 5+3 superLekarka powiedziała, że dzisiaj jest 5+3
Oby...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Spokojnie w większości przypadków krwiaki się wchłaniają ja też jestem dzisiaj 5+3 superLekarka powiedziała, że dzisiaj jest 5+3
Oby...
Ja biorę mama DHA premium Plus bo pan Tabletka poleca reszty nie kojarzę i nie pamiętam z jego analizyCześć Dziewczyny,
ja już po dzisiejszej wizycie u gin. Jest pęcherzyk ciążowy, ale nie widać jeszcze zarodka.
Lekarka powiedziała, że dobrze, że przyszłam na wizytę tak wcześnie, bo wykryła mi krwiaka nad tym pęcherzykiem. Bardzo mnie to zmartwiło Mam L4 do następnej wizyty, mam się oszczędzać, nie dźwigać, nie nadwyrężać, nie stresować, a najlepiej jakbym leżała. Mam też unikać gorąca i gorących kąpieli.
Teraz czytałam, że ten krwiak może doprowadzić do poronienia
Przepisała mi (mówiła, że mogę wybrać któryś (?)):
Prenatal uno -> duo
Prgna plus
Duphavit
Mama DHA premium plus
Mówiła też, że mam mieć coś dopochwowo, ale nie mam zaznaczone co... nie dostałam też recepty, tylko samą kartkę z nazwami. Orientujecie się, które z tych leków są dopochwowe?
Chyba do niej zadzwonię dopytać...
Beta jak najbardziej prawidłowa dla 27 DC. A nawet całkiem wysoka! Zrób przyrost za dwa dni i będziesz miała pełen obrazDziewczyny właśnie odebrałam betę , ciąża potwierdzona ale niepokoi mnie jej wynik , jest 328, wg norm labo jest to 2-3 tydzień , a od ostatniej miesiączki miną jutro 4 tygodnie i się zastanawiam czy te normy z laba są liczone wg zapłodnienia czy wg daty ostatniej miesiaczki. Powtórzę za 48h i mam nadzieję że wszystko będzie rosło pięknie
Super, dziękuję za słowo otuchy !Beta jak najbardziej prawidłowa dla 27 DC. A nawet całkiem wysoka! Zrób przyrost za dwa dni i będziesz miała pełen obraz
Ja chyba w 28 DC miałam betę 147 także wiesz, Twoja dużo większa niż moja a dzień wcześniejSuper, dziękuję za słowo otuchy !
A progesteron jaki wielki mam - 37 ! A cycuszki wcale nie bola jakoś ultra wyjątkowo hehe
Ja w 25dc 147Ja chyba w 28 DC miałam betę 147 także wiesz, Twoja dużo większa niż moja a dzień wcześniej
Gratulacje! Ale masz super wysoka betę to musi iść w dobrym kierunku witamy na pokładzieCześć, nieśmiało się z Wami witam . Test ciążowy wyszedł pozytywny w sobotę, w 25 dc. Dzisiaj w 28 dc byłam na becie, wyszła 495 więc już jestem trochę spokojniejsza. Pojutrze powtórka i będę miala pewność czy idziemy w dobrym kierunku. Mam za sobą poronienie w zeszłym roku w listopadzie, dlatego na razie podchodzę do wszystkiego z dystansem, ale mam nadzieję że tym razem wszystko będzie dobrze
Byłam tydzień temu wlasnie w 5+3 i też był tylko maleńki pęcherzyk. a masz jakies zdjęcie?Lekarka powiedziała, że dzisiaj jest 5+3
Oby...