reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Cześć!

Witam się nieśmiało z Wami!

Jestem mamą lutowego synka z 2020 roku i chyba właśnie przypadnie mi bycie mamą marcowego dzieciątka.

Dzisiaj zrobiło mi się niedobrze na huśtawce i w domu przeszła mi mysl, że a zeobiś test… no i 9 dni przed okresem wyszedł pozytywny.

Najlepsze jest to, że z pierworodnym taką kreskę miałam dwa dni po spóźnionym @🙈
Hej!
Ja też miałam pozytywny test 9 dni przed @ 😀 ale wtedy byl chyba fałszywie pozytywny, bo kolejne dwa wyszły negatywne i beta też wskazywała brak ciąży. 2 dni po becie znowu zrobiłam test i wtedy znowu wyszła druga kreska, dużo bardziej blada niż pierwszym razem, ale ciemniała z każdym kolejnym testem. Dzisiaj jestem 7 dni po @, mam już objawy i czekam na wtorkową wizytę u giny, żeby potwierdzić ciążę 😀 także trzymam za Ciebie kciuki, żeby ciąża byla (oczywiście bez takich zwrotów akcji jakie miałam ja) 😊

reklama
Hej!
Ja też miałam pozytywny test 9 dni przed @ 😀 ale wtedy byl chyba fałszywie pozytywny, bo kolejne dwa wyszły negatywne i beta też wskazywała brak ciąży. 2 dni po becie znowu zrobiłam test i wtedy znowu wyszła druga kreska, dużo bardziej blada niż pierwszym razem, ale ciemniała z każdym kolejnym testem. Dzisiaj jestem 7 dni po @, mam już objawy i czekam na wtorkową wizytę u giny, żeby potwierdzić ciążę 😀 także trzymam za Ciebie kciuki, żeby ciąża byla (oczywiście bez takich zwrotów akcji jakie miałam ja) 😊
dziękuję ❤️
Test zrobię jeszcze jutro z rana, bo ten był z popołudniowego sikania 🙈 zobaczymy co ten poniedziałek przyniesie :)

@Wiolcia_6 dziękuję! Dam znać na pewno. Będę siedzieć jak na szpilkach :D

@Paula55 doskonale rozumiem o czym piszesz. Ja w pierwszej ciąży powiedziałam wszystkim w 10 tygodniu dopiero. W tej ciąży zrobię prawdopodobnie tak samo. Póki co dopiero wie mąż i moje dwie lutowe bliskie koleżanki.
Bardzo mi przykro, masz prawo być zła :(

I jak tam testowałaś już dzisiaj??
dziękuję [emoji3590]
Test zrobię jeszcze jutro z rana, bo ten był z popołudniowego sikania [emoji85] zobaczymy co ten poniedziałek przyniesie :)

@Wiolcia_6 dziękuję! Dam znać na pewno. Będę siedzieć jak na szpilkach :D

@Paula55 doskonale rozumiem o czym piszesz. Ja w pierwszej ciąży powiedziałam wszystkim w 10 tygodniu dopiero. W tej ciąży zrobię prawdopodobnie tak samo. Póki co dopiero wie mąż i moje dwie lutowe bliskie koleżanki.
Bardzo mi przykro, masz prawo być zła :(

Hej ;) mało się odzywam, ale czekam do wizyty żeby sprawdzić czy mój maleńki pęcherzyk daje radę. Wg apki 6 tydzień, objawów nie widać za bardzo co też działa na mnie źle bo myślę, że sytuacja się nie rozwija.

Życzę wszystkim miłej i relaksujacej niedzieli ;) ja kończę urlop. Dziś w planach jeszcze rowery wodne [emoji305][emoji295] i kręgle z rodziną [emoji463][emoji465].

Hej,
Byłam wczoraj na tej becie i panie z laboratorium powiedziały żebym wyniku spodziewała się w poniedziałek, bo na wynik tego samego dnia w sobotę to są małe szanse 🙉🙈 I tu niespodzianka dzisiaj o 3:00 w nocy pojawił się wynik 😁

Beta z wczoraj 14 749 mIU/ml 😄🥰

I jak tam testowałaś już dzisiaj??

Tak! Dwie krechy wyskoczyły od razu. Naprawdę jestem w takim szoku, że chyba się trochę boję bety jutrzejszej….

Hej,
Byłam wczoraj na tej becie i panie z laboratorium powiedziały żebym wyniku spodziewała się w poniedziałek, bo na wynik tego samego dnia w sobotę to są małe szanse 🙉🙈 I tu niespodzianka dzisiaj o 3:00 w nocy pojawił się wynik 😁

O rety!!! Jaka piękna beta! 😍😍😍

Załączniki

• IMG_9091.jpg
    IMG_9091.jpg
    70,1 KB · Wyświetleń: 103
Hej,

Super beta! Wow! 🥰
Tak! Dwie krechy wyskoczyły od razu. Naprawdę jestem w takim szoku, że chyba się trochę boję bety jutrzejszej….

O rety!!! Jaka piękna beta! 😍😍😍
Piękne kreski :) gratulacje!

Hej,

Piękna beta!!!
Gratulacje !!! 🤩

reklama
Hej ;) mało się odzywam, ale czekam do wizyty żeby sprawdzić czy mój maleńki pęcherzyk daje radę. Wg apki 6 tydzień, objawów nie widać za bardzo co też działa na mnie źle bo myślę, że sytuacja się nie rozwija.

Życzę wszystkim miłej i relaksujacej niedzieli ;) ja kończę urlop. Dziś w planach jeszcze rowery wodne [emoji305][emoji295] i kręgle z rodziną [emoji463][emoji465].
Ja też się stresuję choć ginekolog mówił, że będzie dobrze. Piersi mnie bolą więc liczę, że sytuacja rozwija się prawidłowo 😂 ja po dwutygodniowym urlopie poszłam do pracy na dwa tygodnie i teraz na L4. Świętowanie pierwszej rocznicy małżeństwa wyszło nam znakomicie 😂

Do góry