reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Hej Dziewczyny, nieśmiało do Was dołączam i się z Wami witam :) 🥳 10 cykl starań, po 12 latach przyjmowania doustnej antykoncepcji chyba w końcu się udało 🥳 Jeśli wszystko pójdzie dobrze, termin 17.03 :))) Zawsze tylko czytałam Wasse wpisy, nawet nie wiecie jak się cieszę że mogę się tu udzielić i to z taką wiadomościa 🙈 Powoli traciłam już nadzieję. Dołączam dwa zdjęcia testów , pierwszy - kolor różowy o czułości 10, robiony wczoraj, niebieski robiony dziś czułość 25, bo 10-tek już nie miałam 😂 Powtórzyłam dlatego, że na instrukcji z różowego testu było napisane że blada druga kreska nie oznacza ciąży. Pierwszy raz spotkałam się z takim testem który by taka informację zawierał w interpretacji wyników. Tak wiec powtorzylam dla tzn świętego spokoju i fakt faktem jest bledsza krecha , ale czułość testu też jest mniejsza. W środę dopiero będę robić betę i w piątek sprawdzać przyrost :)

Załączniki

• IMG_20210704_102945.jpg
    IMG_20210704_102945.jpg
    731,6 KB · Wyświetleń: 70
  • IMG_20210704_102832.jpg
    IMG_20210704_102832.jpg
    502,1 KB · Wyświetleń: 66
reklama
Hej Dziewczyny, nieśmiało do Was dołączam i się z Wami witam :) 🥳 10 cykl starań, po 12 latach przyjmowania doustnej antykoncepcji chyba w końcu się udało 🥳 Jeśli wszystko pójdzie dobrze, termin 17.03 :))) Zawsze tylko czytałam Wasse wpisy, nawet nie wiecie jak się cieszę że mogę się tu udzielić i to z taką wiadomościa 🙈 Powoli traciłam już nadzieję. Dołączam dwa zdjęcia testów , pierwszy - kolor różowy o czułości 10, robiony wczoraj, niebieski robiony dziś czułość 25, bo 10-tek już nie miałam 😂 Powtórzyłam dlatego, że na instrukcji z różowego testu było napisane że blada druga kreska nie oznacza ciąży. Pierwszy raz spotkałam się z takim testem który by taka informację zawierał w interpretacji wyników. Tak wiec powtorzylam dla tzn świętego spokoju i fakt faktem jest bledsza krecha , ale czułość testu też jest mniejsza. W środę dopiero będę robić betę i w piątek sprawdzać przyrost :)
Gratulacje🥰 witamy w grupie! Ten różowy test to z allegro? Jeśli tak to jak nie byłam w ciąży to w nich wychodziły mi blade kreski ale koloru szarego/czarnego. Twoja moim zdaniem nie pozostawia złudzeń - test pozytywny 🥰

Gratulacje🥰 witamy w grupie! Ten różowy test to z allegro? Jeśli tak to jak nie byłam w ciąży to w nich wychodziły mi blade kreski ale koloru szarego/czarnego. Twoja moim zdaniem nie pozostawia złudzeń - test pozytywny 🥰
Tak, z allegro o nazwie Testnow. Strasznie się przez niego postresowalam, bo pierwszy raz w życiu zobaczylam różowa druga kreseczkę, a chwilę później zobaczyłam na interpretacji wyników że tylko druga równie nocna kreska oznacza wynik pozytywny. Wczesnej zdarzało mi się na różnego rodzaju testach , nawet tych polecanych, mieć siwe bladziochy. Ale ta była wyjątkowo różowa hihi, a dziś na teście z babyboom o czułości 25 również różowa widoczna gołym okiem nieśmiała kreseczka 🥳 Kreska której nie trzeba szukać pod lupą , pod światło , rozbierać testu itd , jak to wiele razy zdarzało mi się desperacko robić 🙈

Dla mnie pozytywne obydwa! Też jestem zdziwiona informacją, że blada kreska nie daje pozytywnego wyniku :D
Ja mam teraz przed @ mocniejsze kreski niż z pierworodnym 2 dni po ;)
Gratulacje! ❤️

Tak, z allegro o nazwie Testnow. Strasznie się przez niego postresowalam, bo pierwszy raz w życiu zobaczylam różowa druga kreseczkę, a chwilę później zobaczyłam na interpretacji wyników że tylko druga równie nocna kreska oznacza wynik pozytywny. Wczesnej zdarzało mi się na różnego rodzaju testach , nawet tych polecanych, mieć siwe bladziochy. Ale ta była wyjątkowo różowa hihi, a dziś na teście z babyboom o czułości 25 również różowa widoczna gołym okiem nieśmiała kreseczka 🥳 Kreska której nie trzeba szukać pod lupą , pod światło , rozbierać testu itd , jak to wiele razy zdarzało mi się desperacko robić 🙈
Ja też często rozbierałam testy, patrzyłam pod światło, świeciłam lampą🤦‍♀️🙉 ale jak już zobaczyłam pierwszą pozytywną kreskę to w szoku byłam, że nie trzeba się jej doszukiwać 😄

Dla mnie pozytywne obydwa! Też jestem zdziwiona informacją, że blada kreska nie daje pozytywnego wyniku :D
Ja mam teraz przed @ mocniejsze kreski niż z pierworodnym 2 dni po ;)
Gratulacje! ❤️
Dziękuję ! 🥳 Moje testy też są robione na 2-3 dni przed @. A Ty kiedy wybierasz się do lekarza na usg? Ja mialam zaplanowana wizytę za tydzień w związku z tak długim staraniem o dzidziusia, ale w obecnej sytuacji jednak przełoże na troszkę później 😄

Ja też często rozbierałam testy, patrzyłam pod światło, świeciłam lampą🤦‍♀️🙉 ale jak już zobaczyłam pierwszą pozytywną kreskę to w szoku byłam, że nie trzeba się jej doszukiwać 😄
Hihi dokładnie ! Miałam tak samo , nawet przez chwilę pomyślałam że może mi już na głowę poszło i mam zwidy, ale kreseczka ciemniała z kazda minuta i już nie miałam wrażliwości. Dla ciekawostki powiem , że do testu skłoniła mnie kropelka krwi dwa dni wcześniej (właściwie zabarwiony na różowo śluz). Już wtedy coś przeczuwałam. Czytałam o planowaniu implantacyjnym i modliłam się żeby to było to i chyba wymodlilam 😄

reklama
Do góry