Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Już po wizycieDaj znać jakby Ciebie![]()
![Smiling face with smiling eyes :blush: 😊](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60a.png)
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już po wizycieDaj znać jakby Ciebie![]()
Tylko się obudzę i zaciskam kciukiDziewczyny! @Otylia. @Cukierkowa20pare Gratuluję udanych wizyt i pęcherzyków❤
Witam też nowe marcowe mamuśki
Trzymajcie jutro kciuki za mnieIdę sprawdzić tym razem ja betę
![]()
Nie jestes sama. Z tego co widze jestesmy w podobnym wieku. Tylko u mnie to druga ciaza, po jednej stracie w zeszlym roku. Miejmy nadzieje, ze wszystko sie dobrze ulozy i nie osiwiejemy ze stresuCześć i ja dołączam chociaż skromnie z obawamiNie było mnie na tym forum 10 lat... należałam do mam Grudniówki 2010 chociaż syn urodził się w listopadzie.
Staramy się o dziecko od listopada zeszłego roku. Data ostatniej miesiączki 25 maja ale owulację miałam późniejszą (cykle ok 30-32 dni).
W dzień spodziewanej @ test negatywny, dwa dni później również. Aż w końcu słaba różowa kreska. W 37 dniu cyklu Beta HcG 356, jutro mija 48h więc Idę sprawdzić.
Nie uważacie że to niski wynik? Stresuje się już dosłownie wszystkim...A że kreska za słabo różowa, a teraz beta niska... zdecydowanie rodząc w wieku 25 lat nie miałam żadnych obaw... a teraz przy bardziej świadomej ciąży świruję... Wy też tak?
![]()
Super! CzekamyWitajcieWy juz z pozytywnymi testami, a ja dzis po monitoringu owu i jak dobrze pójdzie za 2 tyg dołączę do Was ❤
Od rana piesci zacisnieteDziewczyny! @Otylia. @Cukierkowa20pare Gratuluję udanych wizyt i pęcherzyków❤
Witam też nowe marcowe mamuśki
Trzymajcie jutro kciuki za mnieIdę sprawdzić tym razem ja betę
![]()
O tak, żebyśmy nie zwariowały do końca ciążyNie jestes sama. Z tego co widze jestesmy w podobnym wieku. Tylko u mnie to druga ciaza, po jednej stracie w zeszlym roku. Miejmy nadzieje, ze wszystko sie dobrze ulozy i nie osiwiejemy ze stresu![]()
:*Super! Czekamy![]()
Z moich obliczen to koncowka 5tego tygodnia. Ja pierwsze spotkanie z polozna i usg bede miec okolo 10 tygodnia, takze musze sie jeszcze uzbroic w cierpliwosc. Jestem dobrej mysli, tym razem musi byc dobrze. Nie widze innej opcjiO tak, żebyśmy nie zwariowały do końca ciążyJa jutro jadę na drugą betę ale chyba wcześniej na zawał zejdę
A u ciebie,który tydzień ciąży? Przeczytałam całe 95 stron ale nazwy wszystkich mi się jeszcze mylą
![]()
To już @ nie musisz się martwićCześć jesteśmy w podobnej sytuacji jeżeli chodzi o szok z testem . Tez mam trójkę dzieci w 100% planowanych, córkę i dwóch synów. Córka 12, Syn 10 i 4 . Ja byłam umówiona do ginekologa po tabletki anty na wakacje żeby nad morzem @ nie mieć, a dwa dni przed wizytą zrobiłam test choć byłam pewna że napewno będzie negatywny, a tu dwie kreski .