Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
Już po wizycie jest pęcherzyk i za 2 tyg następna wizytaDaj znać jakby Ciebie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Już po wizycie jest pęcherzyk i za 2 tyg następna wizytaDaj znać jakby Ciebie
Tylko się obudzę i zaciskam kciukiDziewczyny! @Otylia. @Cukierkowa20pare Gratuluję udanych wizyt i pęcherzyków❤
Witam też nowe marcowe mamuśki
Trzymajcie jutro kciuki za mnie Idę sprawdzić tym razem ja betę
Nie jestes sama. Z tego co widze jestesmy w podobnym wieku. Tylko u mnie to druga ciaza, po jednej stracie w zeszlym roku. Miejmy nadzieje, ze wszystko sie dobrze ulozy i nie osiwiejemy ze stresuCześć i ja dołączam chociaż skromnie z obawami Nie było mnie na tym forum 10 lat... należałam do mam Grudniówki 2010 chociaż syn urodził się w listopadzie.
Staramy się o dziecko od listopada zeszłego roku. Data ostatniej miesiączki 25 maja ale owulację miałam późniejszą (cykle ok 30-32 dni).
W dzień spodziewanej @ test negatywny, dwa dni później również. Aż w końcu słaba różowa kreska. W 37 dniu cyklu Beta HcG 356, jutro mija 48h więc Idę sprawdzić.
Nie uważacie że to niski wynik? Stresuje się już dosłownie wszystkim... A że kreska za słabo różowa, a teraz beta niska... zdecydowanie rodząc w wieku 25 lat nie miałam żadnych obaw... a teraz przy bardziej świadomej ciąży świruję... Wy też tak?
Super! CzekamyWitajcie Wy juz z pozytywnymi testami, a ja dzis po monitoringu owu i jak dobrze pójdzie za 2 tyg dołączę do Was ❤
Od rana piesci zacisnieteDziewczyny! @Otylia. @Cukierkowa20pare Gratuluję udanych wizyt i pęcherzyków❤
Witam też nowe marcowe mamuśki
Trzymajcie jutro kciuki za mnie Idę sprawdzić tym razem ja betę
O tak, żebyśmy nie zwariowały do końca ciąży Ja jutro jadę na drugą betę ale chyba wcześniej na zawał zejdę A u ciebie,który tydzień ciąży? Przeczytałam całe 95 stron ale nazwy wszystkich mi się jeszcze myląNie jestes sama. Z tego co widze jestesmy w podobnym wieku. Tylko u mnie to druga ciaza, po jednej stracie w zeszlym roku. Miejmy nadzieje, ze wszystko sie dobrze ulozy i nie osiwiejemy ze stresu
:*Super! Czekamy
Z moich obliczen to koncowka 5tego tygodnia. Ja pierwsze spotkanie z polozna i usg bede miec okolo 10 tygodnia, takze musze sie jeszcze uzbroic w cierpliwosc. Jestem dobrej mysli, tym razem musi byc dobrze. Nie widze innej opcjiO tak, żebyśmy nie zwariowały do końca ciąży Ja jutro jadę na drugą betę ale chyba wcześniej na zawał zejdę A u ciebie,który tydzień ciąży? Przeczytałam całe 95 stron ale nazwy wszystkich mi się jeszcze mylą
To już @ nie musisz się martwićCześć jesteśmy w podobnej sytuacji jeżeli chodzi o szok z testem . Tez mam trójkę dzieci w 100% planowanych, córkę i dwóch synów. Córka 12, Syn 10 i 4 . Ja byłam umówiona do ginekologa po tabletki anty na wakacje żeby nad morzem @ nie mieć, a dwa dni przed wizytą zrobiłam test choć byłam pewna że napewno będzie negatywny, a tu dwie kreski .