Hej dziewczyny
Ja sypiam dobrze, jedynie jak przez dzień zrobie sobie drzemkę to później długo się uspić nie mogę. A no i moja córa to ewidentnie nocny marek, wczoraj to nie wiedziałam jak się położyć, na lewym boku nie, bo się będzie wypuchac a akurat ona po lewej stronie jest i czasem się sama boje że ją przydusze czy coś
na prawym to mi źle, ale też jej nie pasuje bo zaraz kopie, na plecach najlepiej ale wtedy to daj dla zabawy. Wczoraj to miałam ochotę ją wyjąć z brzucha
teraz za to będzie spała pół dnia haha.
W dodatku wczoraj, chyba za długo stałam w kuchni i mnie złapał ból krocza i pachwin, to już wogole nie wiedziałam jak się układać. Naszczęście znośne to było ale przez kilka chwil to mi ciężko było zrobić pare kroków. Miałyście tak ? Po nocy dziś jest lepiej, mogę normalnie chodzić, a mam pare spraw do załatwienia z mężem, wizyta u kardio, potem odebrać wózek i jeszcze zrobić zakupy do lodówki mam nadzieję że mnie już nie złapie ten ból, jeszcze kilka tygodni chce wytrzymać a tak to się boje i myślę by mi wody nie odeszły.
Eh ale się rozpisałam..no ale musialam hehe...
A mam jeszcze pytanie z innej beczki....Bo mam przygotowane już ciuszki na wyjście małej z szpitala i jako że dla mnie to nowość i pierwszy raz będę wychodziła z szpitala z kimś a dokładnie z córką, a nie sama to się zastanawiam czy ją dobrze ubiorę więc mam wplanach ubrać w taki zestaw:
- wiadomo pampersie
-body z długim rękawkiem
- rajtuzki
- spodenki i skarpetki albo spodenki z zakrytymi stópkami
- na bodziaka bluzę taka cieplejszą
I chce ją włożyć do kombinezonu takiego cieplutkiego. I do fotelika oraz otule kocykiem
No i czapeczka i kapturek z kombinezonu
Będzie okej? Czy. W szpitalu położna sprawdza jak się ubrało dziecko do wyjścia?