Wolę być wcześniej gotowa na wszelki wypadek mam nadciśnienie i białko w moczu, gdyby coś się miało dziać to przynajmniej nie będę się wyprawka martwic na dniach będę robić listę rz czy do szpitala wg wytycznych na stronie i po świętach zaczynam pakowaniewow Magda to ty rzeczywiscie już gotowa.
Ja musze nadal zrobic zakuoy w drogerii (pieluchy, podpaski, wkladki laktacyjne, lanolina i jakis olejek migdalowy/szampon do mycia dziecka. Plus pewbie jeszcze kilka drobiazgow. Pozatym wlasnie lozeczko i wozek.
ja to mecze sie z kaszlem i katarem juz dwa tygodnie. Niestety, ale w ciazy to totalnie sie przdluza bo lekow nie mozna za bardzo brac. Juz troche mnie to meczy szczegolnie, ze czesty kqszel nie jest dobry dla moich miesni brzucha.
To u mnie już niestety 8 na plusie mimo że mało jem chyba woda mi się zbiera. Co ciekawe zeszczuplałam na twarzy i w ramionachJa też tak mam jem często i mało. W tej chwili nie przytyłam nawet 1kg. W dodatku zaparcia i wszystko dookoła Żeby już był koniec stycznia...To luty zleci z gorki. Byle dotrwać, wszystkim kciuki
Moje dziecię tak się wierci jakby chciało wyjść przez skórę . Dziś ledwo chodzę, mam takie silne bóle pod brzuchem. Rwie i ciągnie jednocześnieJejku już myślałam, że tylko ja mam takie kłopoty z jedzeniem nie poznaje mojego żołądka, kiedyś mogłam jeść wszystko i mieszać jak chce, a teraz czesto po jedzeniu właśnie męczą mnie i żołądek i jelita. Czasem to tak mam że już myślę, że będzie biegunka takie skurcze jelit mnie biorą. No i porcje oczywiście też dwa razy mniejsze.
Mi od 3 trymestru zaczęły się kłucia w różnych miejscach brzucha. Nie wiem czy to normalne, młoda też nabrała sił i jak kopnie to często aż mnie boli. Mam wrażenie, że mam siniaki od środka. Oczywiście w głowie schizy, że odklei mi to łożysko, ale też kłuje w miejscach gdzie wiem, że łożyska nie ma. Jutro na szczęście idę na 3 prenatalne, już nie mogę się doczekać