reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Dziewczyny kiedy macie połówkowe? Ja 25 października. Już przeżywam. Kupowałyście coś już dla maluszków?
ja 27 października bd 21tc i wtedy też mam zwykła wizyte. Narazie jeszcze nic nie kupywal am bo na prenatalnych miał być niby chłopiec a na ostatniej wizycie już była niepewnosc więc narazie odpuściłam

reklama
kochana nam to samo tylko u mnie 17+6 lozysko na przedniej scianie wysoko (ciąża druga) i narazie nie czuje typowych ruchów malucha. Czuję się wyśmienicie i caly czas wydaje mi się że mój brzuch wcale nie rośnie ☹️ a tu jeszcze prawie 3 tyg do połówkowych. Masakra
U mnie ten sam dzień i połówkowe dopiero 4 listopada. Ale idę sobie dodatkowo na USG prywatnie 12 bo czekać tyle czasu jeszcze to można zwariować ;)

kochana nam to samo tylko u mnie 17+6 lozysko na przedniej scianie wysoko (ciąża druga) i narazie nie czuje typowych ruchów malucha. Czuję się wyśmienicie i caly czas wydaje mi się że mój brzuch wcale nie rośnie ☹️ a tu jeszcze prawie 3 tyg do połówkowych. Masakra
Bądźmy dobrej myśli 💚 każda ciaza jest inna. Jakże zjem coś albo kładę się spac to czuje takie smyranie, gilgotanie czasem

ja 27 października bd 21tc i wtedy też mam zwykła wizyte. Narazie jeszcze nic nie kupywal am bo na prenatalnych miał być niby chłopiec a na ostatniej wizycie już była niepewnosc więc narazie odpuściłam
Ja to poprostu się boję coś kupić. Przeszłam 6 poronień I może dopiero coś symbolicznego kupię po polowkowych.

Ja to poprostu się boję coś kupić. Przeszłam 6 poronień I może dopiero coś symbolicznego kupię po polowkowych.
Współczuję 😪 ja tylko trafiłam z podejrzeniem poronienia do szpitala później leżałam z krwiakiem, ale tak samo bałam się cokolwiek kupować a nawet oglądać, dopiero zaczęłam jak sytuacja była już stabilna...

U mnie 18+2 i małego czuć coraz mocniej. Do ogólnego bulgotanie i gilania doszły delikatne kopniaczki. Płeć męska potwierdzona badaniami DNA więc wiem pewnie że chłopak 🙂
Dla wszystkich zamartwiajacych się brakiem objawów, które ustały w 2 trymestrze polecam detektor. Ja panikowałam za każdym razem jak tylko np piersi przestały boleć na kilka godzin 🙈 od kilku tygodni odsłuchuje małego rano po kilka sekund i wtedy mam pewność że jest ok. Za chwilę zacznie się wiercić tak że już nie będzie złudzeń 🙈
Mimo wszystko jakoś boje się póki co robić zakupów 😕 chyba poczekam do 27 tygodnia

reklama
Do góry