reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Hej dziewczyny, nieśmiało chciałabym dołączyć. [emoji6] jestem po dwóch stratach. Nie mamy dziecka. Cztery dni przed @ pozytywny test. Pierwsza beta 3 dni przed 85 , po 72 h beta 235. W załączniku moje testy z piątku i z poniedziałku. Obecnie heparyna, duphaston, encorton i acard. Zobacz załącznik 1286303Zobacz załącznik 1286304
Gratulacje. Teraz tylko umówić się na pierwszą wizytę u gina by zobaczyć serduszko 🤩

reklama
Hej dziewczyny!
Ja dzisiaj się słabo czułam ( planowy okres dziś/jutro), a że test robiłam ok 3-4 dni przed to poleciałam po jeszcze jeden test dzisiaj🙈.ale tak jak wcześniej była lekka kreska tak teraz jest już intensywna... 🙏❤️
Hahaha - ja mam dostać niby za dwa dni, ale dzisiaj dla pewności kupiłam kolejny test. Tym razem apteczny i innej firmy niż zwykle. I bardzo szybko pokazał ciążę. A jutro idę w końcu na betę 🤩

Załączniki

• IMG_20210622_111722.jpg
    IMG_20210622_111722.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 223
Witam wszystkie przyszłe mamusie. Jestem tu nowa ale z racji że w poprzedniej ciazy tylko podglądałam to tym razem postanowiłam czynnie dołączyć :) W sobotę pozytywny test 5 dni przed terminem @ beta 29 po 48h juz 118 także termin przypada na 3/4 marca :)

Dziewczyny, dziękuję Wam bardzo za gratulacje ❤️
Gratulacje! ❤️ Ale jak to się pogodziłaś, że w tym cyklu nic nie będzie? Miałaś negatywne testy?

Tak, ja w ogóle obstawiałam w tym cyklu 2 terminy owu (z moich obserwacji) i to było 4 czerwca i 10 czerwca. Test zrobiłam w niedzielę rano, czyli teoretycznie 15dpo i był negatywny. Ale jak tak później pomyślałam, to dużo bardziej na owu pasuje mi ten drugi termin, czyli jednak sporo później. Natomiast od wczoraj czułam się już typowo jak na @, chociaż pobolewanie było nieco inne, no ale myślałam, że już nic z tego. Po prostu za dużo analizowania :)

Hahaha - ja mam dostać niby za dwa dni, ale dzisiaj dla pewności kupiłam kolejny test. Tym razem apteczny i innej firmy niż zwykle. I bardzo szybko pokazał ciążę. A jutro idę w końcu na betę 🤩

O, to masz chyba miałaś wcześniej owulację, bo z tego testu wynika, że masz już całkiem wysoką betę 😃 Gratulacje 😍

Witam wszystkie przyszłe mamusie. Jestem tu nowa ale z racji że w poprzedniej ciazy tylko podglądałam to tym razem postanowiłam czynnie dołączyć :) W sobotę pozytywny test 5 dni przed terminem @ beta 29 po 48h juz 118 także termin przypada na 3/4 marca :)

Ale szybko Ci wyszedł test, super! Wielkie gratulacje ❤️

W poprzedniej ciazy tez szybko mi beta przyrastała, przynajmniej tak mi się zdawało bo co dwa dni było 3 razy tyle a teraz 4 krotnie rosnie 😅

Cześć dziewczyny!
Na chwilę tylko zniknęłam a tu jest nas więcej🥰🥰 Super. Gratulacje!
Dzisiaj jest dzień powtarzania testów😄
Ja też zrobiłam 😄 Jestem dzisiaj dzień przed planowaną @. Wcześniejszy test jak robilam to miałam blada kreskę 5 dni przed @ i dziś chciałam już zobaczyć prawdziwą, wyraźną. I jest ❤

Załączniki

• 20210622_231437.jpg
    20210622_231437.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 213
reklama
Cześć dziewczyny!
Na chwilę tylko zniknęłam a tu jest nas więcej🥰🥰 Super. Gratulacje!
Dzisiaj jest dzień powtarzania testów😄
Ja też zrobiłam 😄 Jestem dzisiaj dzień przed planowaną @. Wcześniejszy test jak robilam to miałam blada kreskę 5 dni przed @ i dziś chciałam już zobaczyć prawdziwą, wyraźną. I jest ❤
gratulacje ! Z tego co chyba pisałaś wcześniej to ostatnia @ byla 25 maja, tak ?

Do góry