reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Hej dziewczyny, nieśmiało chciałabym dołączyć. [emoji6] jestem po dwóch stratach. Nie mamy dziecka. Cztery dni przed @ pozytywny test. Pierwsza beta 3 dni przed 85 , po 72 h beta 235. W załączniku moje testy z piątku i z poniedziałku. Obecnie heparyna, duphaston, encorton i acard. Zobacz załącznik 1286303Zobacz załącznik 1286304
Gratulacje. Teraz tylko umówić się na pierwszą wizytę u gina by zobaczyć serduszko 🤩

reklama
Hej dziewczyny!
Ja dzisiaj się słabo czułam ( planowy okres dziś/jutro), a że test robiłam ok 3-4 dni przed to poleciałam po jeszcze jeden test dzisiaj🙈.ale tak jak wcześniej była lekka kreska tak teraz jest już intensywna... 🙏❤️
Hahaha - ja mam dostać niby za dwa dni, ale dzisiaj dla pewności kupiłam kolejny test. Tym razem apteczny i innej firmy niż zwykle. I bardzo szybko pokazał ciążę. A jutro idę w końcu na betę 🤩

Załączniki

• IMG_20210622_111722.jpg
    IMG_20210622_111722.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 218
Witam wszystkie przyszłe mamusie. Jestem tu nowa ale z racji że w poprzedniej ciazy tylko podglądałam to tym razem postanowiłam czynnie dołączyć :) W sobotę pozytywny test 5 dni przed terminem @ beta 29 po 48h juz 118 także termin przypada na 3/4 marca :)

Dziewczyny, dziękuję Wam bardzo za gratulacje ❤️
Gratulacje! ❤️ Ale jak to się pogodziłaś, że w tym cyklu nic nie będzie? Miałaś negatywne testy?

Tak, ja w ogóle obstawiałam w tym cyklu 2 terminy owu (z moich obserwacji) i to było 4 czerwca i 10 czerwca. Test zrobiłam w niedzielę rano, czyli teoretycznie 15dpo i był negatywny. Ale jak tak później pomyślałam, to dużo bardziej na owu pasuje mi ten drugi termin, czyli jednak sporo później. Natomiast od wczoraj czułam się już typowo jak na @, chociaż pobolewanie było nieco inne, no ale myślałam, że już nic z tego. Po prostu za dużo analizowania :)

Hahaha - ja mam dostać niby za dwa dni, ale dzisiaj dla pewności kupiłam kolejny test. Tym razem apteczny i innej firmy niż zwykle. I bardzo szybko pokazał ciążę. A jutro idę w końcu na betę 🤩

O, to masz chyba miałaś wcześniej owulację, bo z tego testu wynika, że masz już całkiem wysoką betę 😃 Gratulacje 😍

Witam wszystkie przyszłe mamusie. Jestem tu nowa ale z racji że w poprzedniej ciazy tylko podglądałam to tym razem postanowiłam czynnie dołączyć :) W sobotę pozytywny test 5 dni przed terminem @ beta 29 po 48h juz 118 także termin przypada na 3/4 marca :)

Ale szybko Ci wyszedł test, super! Wielkie gratulacje ❤️

W poprzedniej ciazy tez szybko mi beta przyrastała, przynajmniej tak mi się zdawało bo co dwa dni było 3 razy tyle a teraz 4 krotnie rosnie 😅

Cześć dziewczyny!
Na chwilę tylko zniknęłam a tu jest nas więcej🥰🥰 Super. Gratulacje!
Dzisiaj jest dzień powtarzania testów😄
Ja też zrobiłam 😄 Jestem dzisiaj dzień przed planowaną @. Wcześniejszy test jak robilam to miałam blada kreskę 5 dni przed @ i dziś chciałam już zobaczyć prawdziwą, wyraźną. I jest ❤

Załączniki

• 20210622_231437.jpg
    20210622_231437.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 206
reklama
Cześć dziewczyny!
Na chwilę tylko zniknęłam a tu jest nas więcej🥰🥰 Super. Gratulacje!
Dzisiaj jest dzień powtarzania testów😄
Ja też zrobiłam 😄 Jestem dzisiaj dzień przed planowaną @. Wcześniejszy test jak robilam to miałam blada kreskę 5 dni przed @ i dziś chciałam już zobaczyć prawdziwą, wyraźną. I jest ❤
gratulacje ! Z tego co chyba pisałaś wcześniej to ostatnia @ byla 25 maja, tak ?

Do góry