reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Też planuje drugiego dzidziusia na macierzyńskim [emoji4] Ale zobaczymy[emoji1] Chce mieć docelowo dwójkę a wiek już też goni. Niedługo 30stke kończę [emoji14]
Chciałam troszkę później drugie, bliżej października ale cóż wyszło jak wyszło. Mi też niedługo 30stka kipnie ale dopiero za rok [emoji38] po porodzie żadnej antykoncepcji nie stosowaliśmy i poprostu co miało być to będzie.

reklama
Chciałam troszkę później drugie, bliżej października ale cóż wyszło jak wyszło. Mi też niedługo 30stka kipnie ale dopiero za rok [emoji38] po porodzie żadnej antykoncepcji nie stosowaliśmy i poprostu co miało być to będzie.
Ja już w lipcu mam zmianę kodu na 3 z przodu 😅 Fajnie jak rodzeństwo będzie w takim podobnym wieku 🥰 Córeczkę czy synka masz?:)

Hej dziewczyny! Piszę jeszcze w ogromnych emocjach, bo właściwie pogodziłam się z tym, że w tym cyklu nie będzie ciąży, ale kupiłam 2 testy, bo w czwartek mam drugą dawkę szczepienia i wolałam się upewnić.
Chciałam testować jutro rano, ale nie wytrzymałam i jeden zrobiłam przed chwilą. I jest druga kreseczka ❤️😍 Jeszcze bardzo jasna, bo to jednak popołudniowy mocz i owu w tym cyklu była później, no ale jest widoczna - mąż potwierdził ☺️ Drugi test zrobię jutro rano i mam nadzieję, że już nie będzie żadnych wątpliwości. Strasznie się boję, bo jestem po stracie i jeszcze nie potrafię uwierzyć, że tym razem będzie dobrze ❤️

Hej dziewczyny! Piszę jeszcze w ogromnych emocjach, bo właściwie pogodziłam się z tym, że w tym cyklu nie będzie ciąży, ale kupiłam 2 testy, bo w czwartek mam drugą dawkę szczepienia i wolałam się upewnić.
Chciałam testować jutro rano, ale nie wytrzymałam i jeden zrobiłam przed chwilą. I jest druga kreseczka [emoji3590][emoji7] Jeszcze bardzo jasna, bo to jednak popołudniowy mocz i owu w tym cyklu była później, no ale jest widoczna - mąż potwierdził [emoji3526] Drugi test zrobię jutro rano i mam nadzieję, że już nie będzie żadnych wątpliwości. Strasznie się boję, bo jestem po stracie i jeszcze nie potrafię uwierzyć, że tym razem będzie dobrze [emoji3590]
Super. Będzie dobrze [emoji5]

Chciałam testować jutro rano, ale nie wytrzymałam i jeden zrobiłam przed chwilą. I jest druga kreseczka ❤️😍 Jeszcze bardzo jasna, bo to jednak popołudniowy mocz i owu w tym cyklu była później, no ale jest widoczna - mąż potwierdził ☺️ Drugi test zrobię jutro rano i mam nadzieję, że już nie będzie żadnych wątpliwości. Strasznie się boję, bo jestem po stracie i jeszcze nie potrafię uwierzyć, że tym razem będzie dobrze ❤️
Hej witamy!
Gratulacje ❤ Będzie dobrze, musi być:)

Hej,
Gratulacje dla was😘 musi być dobrze, grunt to się nie stresować

Hej dziewczyny, nieśmiało chciałabym dołączyć. [emoji6] jestem po dwóch stratach. Nie mamy dziecka. Cztery dni przed @ pozytywny test. Pierwsza beta 3 dni przed 85 , po 72 h beta 235. W załączniku moje testy z piątku i z poniedziałku. Obecnie heparyna, duphaston, encorton i acard.
IMG_20210621_171207.jpeg
Screenshot_2021-06-22-14-12-22-980_com.android.chrome.jpeg

Hej dziewczyny!
Ja dzisiaj się słabo czułam ( planowy okres dziś/jutro), a że test robiłam ok 3-4 dni przed to poleciałam po jeszcze jeden test dzisiaj🙈.ale tak jak wcześniej była lekka kreska tak teraz jest już intensywna... 🙏❤️

reklama
Gratulacje! ❤️ Ale jak to się pogodziłaś, że w tym cyklu nic nie będzie? Miałaś negatywne testy?

Do góry