Podobne tematy
- Ladycarooo
- Staramy się
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej! GratulacjeWitam się i ja, termin koniec lutego początek marca sama dobrze nie wiem. W październiku urodziłam i dziś na teście ładna krecha. Zobacz załącznik 1285834
Grunt by się nie stresować i wyluzowaćJa miałam 26 maja, cykl to 27-28 dni czyli tak powinnam dostac jutro lub w środę, co też może nie nastąpić.Przy ostatnim pozytywnym teście byłam w 5 tyg. u gina i nie było nawet pęcherzyka i mówili, że to biochem., A w 6 się już pojawił więc nie chce znowu tego samego przechodzić...ciągle mnie na betę wysyłali bo była dobra, a nic nie widać ..a potem zarodka nie było...więc teraz chciałabym aby już był ten zarodek chociaż
Mnie aplikacja wskazuje na 4 marca, ale to może różnie być.Hej! Gratulacje
Mi aplikacja wskazuje termin na 1 marca, ale myślę, że i tak pewnie jak będę rodzić to wcześniej
Hej Tobie również gratulacje mi apki pokazują niby 26 luty ale nie wiem jak ginekolog zinterpetuje ostatnią miesiączkę do terminu porodu. No ja pierwszego urodziłam niecałe 2 tyg przed terminem [emoji1] a dzień przed porodem miałam wizytę u lekarzaHej! Gratulacje [emoji4]
Mi aplikacja wskazuje termin na 1 marca, ale myślę, że i tak pewnie jak będę rodzić to wcześniej[emoji28]
A naturalnie rodziłaś?Hej Tobie również gratulacje mi apki pokazują niby 26 luty ale nie wiem jak ginekolog zinterpetuje ostatnią miesiączkę do terminu porodu. No ja pierwszego urodziłam niecałe 2 tyg przed terminem [emoji1] a dzień przed porodem miałam wizytę u lekarza
Tak naturalnie i dość szybko poszło [emoji38] zobaczymy jak terminy wypadną. Ja się najpierw do lekarza muszę zapisać, ale zastanawiam się czy za 2 czy za 3 tygodnie.A naturalnie rodziłaś?
Zobaczymy co wyjdzie z tymi terminami po usg [emoji1] Najbardziej wiarygodny to chyba na prenatalnych[emoji4]
Ja na macierzyńskim jestem do październikaA w pracy już coś mówiłyscie?
Nie, ja po ostatnich doświadczeniach wiem, że nie ma co się z tym spieszyć. I cale szczescie nie powiedzialam poprzednim razem, bo dziwnie czulabym się przed ludźmi po nieudanej ciąży. Dopiero po prenatalnych badaniach będę informować pracodawcę, jak będę miała pewność, że wszystko ok.A w pracy już coś mówiłyscie?
Też planuje drugiego dzidziusia na macierzyńskim Ale zobaczymy Chce mieć docelowo dwójkę a wiek już też goni. Niedługo 30stke kończęJa na macierzyńskim jestem do października