Natasza27
Fanka BB :)
Ja polecam Angel Sound. Kupiłam używany na OLX i się super sprawuje.Jakiej masz firmy?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja polecam Angel Sound. Kupiłam używany na OLX i się super sprawuje.Jakiej masz firmy?
Mój mały właśnie bardzo chciał braciszka i puki co jest bardzo niezadowolony. Mam nadzieje, ze z czasem zmieni zdanie. Tutaj dzieciaki zaczynaja szkole dopiero w środę to jeszcze korzystamy z wakacji. U mnie samopoczucie tak jakoś w kratkę, jeden dzień lepiej a drugi gorzej. Przez ostatnie dni kiepsko sypiam i to daje się we znaki niestety.To super. Moj 11 latek po prenatalnych jak okazalo sie ze bd chlopak na 90% i zobaczyl zdjecia to smieje sie ze mam w brzuchu malego kosmite![]()
Tak, dokładnieZawsze sobie sama wyciągam. Im wcześniej tym lepiej, bo jest mniejsze ryzyko zakażenia. Jak wyciągnę to przykładam gazik z octeniseptem na kilka minut i obserwuję przez kilka dni. Nie miałam jeszcze nigdy rumienia, a w całym życiu miałam ich pewnie koło 30Więc trochę szczęścia w tym wszystkim mam
![]()
Jak macie z mężem gdzie łapać kleszcze i boicie się wyrywać pęsetą/kartą na kleszcze to polecam środek odmrazający - można łatwo kupić w aptece. Pryska sie wgryzione paskudztwo i samo odpada po chwiliZ tylu umiejscowiony jest, dość daleko od zarodka
Dziewczyny hit- maz rano pojechał do ośrodka, bo ma kleszczepięknie
Ja już sie obejrzałam nie mam, on tak. Wyjęli mu go.
Od poniedziałku stres![]()
U mnie było do południa dobrze a teraz leżę z migrenaHej dziewczyny. Jak dzisiaj samopoczucie? Mlody na rano mial do szkoly, wrocil przed 14 zjedlismy obiad i matka sobie teraz troche polezy. Z rana bolala mnie glowa do poludnia ale narazie jest okej.
Nie wiedziałam nawet, że coś takiego jestJak macie z mężem gdzie łapać kleszcze i boicie się wyrywać pęsetą/kartą na kleszcze to polecam środek odmrazający - można łatwo kupić w aptece. Pryska sie wgryzione paskudztwo i samo odpada po chwili.
Ja w poeHej ja w sumie myślałam nad kupnem, tylko jak pomyślałam ze jak nie wyczuje tętna to czy nie zacznę mega paniki a coś źle po prostu będę sprawdzać. Na razie nie kupuje, nie wiem chyba czekam na pierwsze ruchy dziecka chociaż nie wiem kiedy to nadejdzie![]()
o nie wiedziałam o czymś takim, niestety raz, ze mieszkamy nieopodal lasu Kasia a dwa mąż ma prace właśnie w lesieJak macie z mężem gdzie łapać kleszcze i boicie się wyrywać pęsetą/kartą na kleszcze to polecam środek odmrazający - można łatwo kupić w aptece. Pryska sie wgryzione paskudztwo i samo odpada po chwili.
No tak teraz prysznic obowiązkowy i to solidnyTak, dokładniejesli usunie się kleszcza do 24h od wgryzienia (oczywiście poprawnie) to szanse na zakażenie boleriozą są niemal zerowe. Gorzej, jak posiedzi dłużej. Dlatego po lesie/łące koniecznie długi, ciepły prysznic (mam częściowo terenową pracę, wiec to powszechne ryzyko zawodowe
).
Tak, mój tez ma dobre serduszko i przy krwiaki robił w domu absolutnie wszystkoJa w poe
o nie wiedziałam o czymś takim, niestety raz, ze mieszkamy nieopodal lasu Kasia a dwa mąż ma prace właśnie w lesie
Także kumulacja
Póki co obejrzał mnie mąż jeszcze raz dwa razy dokładnie i czystoJa ok, pościele wyprane, przewietrzone ale zrypke od męża dostałam, ze zrobiłam pranie
dziewczyny czy Wasi mężowie tez tak wariują? Jak mąż dowiedział się o krwiaczku0,6cm to jak jest w domu wyręcza mnie i zlowrogo patrzy jak np. Zmywarkę chce wypakowac
Oby szybko przeszło i nie było uciążliwe! Syropek z cebuli?Hejmój małżonek jakiegoś wirusa mi do domu sprowadził. Ma katar, kicha, ból zatok i lekki kaszel. Twierdzi, że przeziębienie bo malował trzy dni i wszędzie były okna pootwierane. Miejmy nadzieję, że to tylko to. [emoji17]