Anaanaanaana
Fanka BB :)
Nadciśnienie, podobno jest niebezpieczne w ciąży. Ja sama mam zespół Barlowa więc może dlatego wskazana jest kontrolaA co to kontrolowanie ma wyłapać? Za niskie/za wysokie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nadciśnienie, podobno jest niebezpieczne w ciąży. Ja sama mam zespół Barlowa więc może dlatego wskazana jest kontrolaA co to kontrolowanie ma wyłapać? Za niskie/za wysokie?
Kurde może coś ciśnienie ci wariuje? Mi sie tylko pare razy zdarzył ogromy ból głowy, ale to taki ze dzień wyjęty z życiaJa dzisiaj średnio, tak jak zawsze ostatnio słabo mi tak, że nie mogę obowiązków domowych normalnie wykonać bo np powiesze trochę prania i już muszę iść usiąść bo mi słabo. Tak samo jest jak gdzieś idę...parę kroków i muszę usiąść. A dziś hit - zwymiotowalam bo paru łykach wody samą wodą
Aaa bo u mnie właśnie w rodzinie jest nadciśnienie ale bardziej chyba o podłożu nerwowym itd...ale ja zawsze w miarę niskie. Co do ciśnienia to fakt, jak leżałam przed pierwszym porodem w szpitalu to kobietki z nadciśnieniem wcześniej kładli i wywoływali poródNadciśnienie, podobno jest niebezpieczne w ciąży. Ja sama mam zespół Barlowa więc może dlatego wskazana jest kontrola
Ciśnienie mam idealne bo sobie mierze co jakiś czas. Na ostatniej wizycie u mojego gina też mi zmierzyła i mówiła że mam książkowe. Mówiłam jej o tym braku siły to powiedziała tylko, że u niektórych kobiet tak wygląda ciąża..totalnie wysysa energię i to niby nie jest nic dziwnego. Także tego się trzymam Mam jednak nadzieję, że szybko to minie bo nie pozwala mi to normalnie funkcjonowaćKurde może coś ciśnienie ci wariuje? Mi sie tylko pare razy zdarzył ogromy ból głowy, ale to taki ze dzień wyjęty z życia
Tak i o dziwo jest bardzo dobreA czy kontrolujesz ciśnienie 3 razy dziennie? Mi ginekologa odrazu kazał jak było mi tak słabo
W sprawie dołączenia do prywatnego wątku najlepiej pisać do @julianap jeśli ktoś lajkowal tamten post a nie został dodany pewnie przeoczyla niechcący.A właśnie chciałam zapytać jak można się dostać do prywatnego wątku?
Ja zobaczyłam grupę przypadkiem - trzeba się cofnąć w wątku forum (jak na załączonym zdjęciu) i tam pokazało mi się na górzePamiętam, że lajkowałam ale chyba nikt mnie nie dodał albo nie wiem jak w to wejść
I co dalej to skaplikowane nie ogarniam tegoJa zobaczyłam grupę przypadkiem - trzeba się cofnąć w wątku forum (jak na załączonym zdjęciu) i tam pokazało mi się na górze
Ja pisałam do jednej dziewczyny co podały dalej dziewczyny inne, ale jeszcze nie jestem w żadnej grupie a już pisałam z półtora tyg temuI co dalej to skaplikowane nie ogarniam tego
Pisałam do tej moderatorki i zero odzewu. Nie ogarniamJa pisałam do jednej dziewczyny co podały dalej dziewczyny inne, ale jeszcze nie jestem w żadnej grupie a już pisałam z półtora tyg temu