reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Hej jak się czujesz? Miałaś już prenatalne?
Mieszkam w USA i nie wiem czy to wyglada tak samo jak w Polsce. To teraz 11t 3d i do tej pory miałam pobierana krew chyba na wszystkie możliwe choroby świata i USG (to na pierwszej wizycie) Na drugiej pobrali mi krew na badania wyznaczające prawdopodobieństwo chorób genetycznych oraz płeć dziecka (tutaj to standard niezależnie od wieku matki) Wszystkie wyniki wyszły dobrze🙂 i będziemy mieć mała dziewczynkę❤️ Tylko mój 10cio letni syn nie jest zbyt zadowolony. Mam nadzieje, ze zmieni zdanie. Za tydzień mam kolejne USG również w kierunku wad genetycznych.

Dawno mnie nie było😃 czy któraś z was zastanawiała się nad kupnem dedektora tętna płodu, a może któraś z was już ma i podzieli się swoją opinią na ten temat? A tak poza tym jak się czujecie?

Dawno mnie nie było😃 czy któraś z was zastanawiała się nad kupnem dedektora tętna płodu, a może któraś z was już ma i podzieli się swoją opinią na ten temat? A tak poza tym jak się czujecie?
Hej ja w sumie myślałam nad kupnem, tylko jak pomyślałam ze jak nie wyczuje tętna to czy nie zacznę mega paniki a coś źle po prostu będę sprawdzać. Na razie nie kupuje, nie wiem chyba czekam na pierwsze ruchy dziecka chociaż nie wiem kiedy to nadejdzie 😂

Hej ja w sumie myślałam nad kupnem, tylko jak pomyślałam ze jak nie wyczuje tętna to czy nie zacznę mega paniki a coś źle po prostu będę sprawdzać. Na razie nie kupuje, nie wiem chyba czekam na pierwsze ruchy dziecka chociaż nie wiem kiedy to nadejdzie 😂
No ja właśnie się zastanawiam nad kupnem. Ale czasem co za duzo to nie zdrowo. Co ma być to będzie. No właśnie coś pójdzie nie tak i już człowiek będzie panikowac

A który jest u Ciebie tydzień? Ja mam 14, i myśle nad kupieniem detektora żeby być spokojniejsza ale nie wiem czy to
Ja mam od jakis 2 tyg. I gdyby nie on to bym chyba zwariowała 😉 sprawdzam tętno rano, trwa to z minutę
Ja już sobie nie wyobrażam życia bez niego... Teraz zaczęłam 14tydzień

Mieszkam w USA i nie wiem czy to wyglada tak samo jak w Polsce. To teraz 11t 3d i do tej pory miałam pobierana krew chyba na wszystkie możliwe choroby świata i USG (to na pierwszej wizycie) Na drugiej pobrali mi krew na badania wyznaczające prawdopodobieństwo chorób genetycznych oraz płeć dziecka (tutaj to standard niezależnie od wieku matki) Wszystkie wyniki wyszły dobrze🙂 i będziemy mieć mała dziewczynkę❤️ Tylko mój 10cio letni syn nie jest zbyt zadowolony. Mam nadzieje, ze zmieni zdanie. Za tydzień mam kolejne USG również w kierunku wad genetycznych.
To super. Moj 11 latek po prenatalnych jak okazalo sie ze bd chlopak na 90% i zobaczyl zdjecia to smieje sie ze mam w brzuchu malego kosmite 🙈

Hej dziewczyny. Jak dzisiaj samopoczucie? Mlody na rano mial do szkoly, wrocil przed 14 zjedlismy obiad i matka sobie teraz troche polezy 🤪. Z rana bolala mnie glowa do poludnia ale narazie jest okej.

reklama
Do góry