reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Hej jak się czujesz? Miałaś już prenatalne?
Mieszkam w USA i nie wiem czy to wyglada tak samo jak w Polsce. To teraz 11t 3d i do tej pory miałam pobierana krew chyba na wszystkie możliwe choroby świata i USG (to na pierwszej wizycie) Na drugiej pobrali mi krew na badania wyznaczające prawdopodobieństwo chorób genetycznych oraz płeć dziecka (tutaj to standard niezależnie od wieku matki) Wszystkie wyniki wyszły dobrze🙂 i będziemy mieć mała dziewczynkę❤️ Tylko mój 10cio letni syn nie jest zbyt zadowolony. Mam nadzieje, ze zmieni zdanie. Za tydzień mam kolejne USG również w kierunku wad genetycznych.

Dawno mnie nie było😃 czy któraś z was zastanawiała się nad kupnem dedektora tętna płodu, a może któraś z was już ma i podzieli się swoją opinią na ten temat? A tak poza tym jak się czujecie?

Dawno mnie nie było😃 czy któraś z was zastanawiała się nad kupnem dedektora tętna płodu, a może któraś z was już ma i podzieli się swoją opinią na ten temat? A tak poza tym jak się czujecie?
Hej ja w sumie myślałam nad kupnem, tylko jak pomyślałam ze jak nie wyczuje tętna to czy nie zacznę mega paniki a coś źle po prostu będę sprawdzać. Na razie nie kupuje, nie wiem chyba czekam na pierwsze ruchy dziecka chociaż nie wiem kiedy to nadejdzie 😂

Hej ja w sumie myślałam nad kupnem, tylko jak pomyślałam ze jak nie wyczuje tętna to czy nie zacznę mega paniki a coś źle po prostu będę sprawdzać. Na razie nie kupuje, nie wiem chyba czekam na pierwsze ruchy dziecka chociaż nie wiem kiedy to nadejdzie 😂
No ja właśnie się zastanawiam nad kupnem. Ale czasem co za duzo to nie zdrowo. Co ma być to będzie. No właśnie coś pójdzie nie tak i już człowiek będzie panikowac

A który jest u Ciebie tydzień? Ja mam 14, i myśle nad kupieniem detektora żeby być spokojniejsza ale nie wiem czy to
Ja mam od jakis 2 tyg. I gdyby nie on to bym chyba zwariowała 😉 sprawdzam tętno rano, trwa to z minutę
Ja już sobie nie wyobrażam życia bez niego... Teraz zaczęłam 14tydzień

Mieszkam w USA i nie wiem czy to wyglada tak samo jak w Polsce. To teraz 11t 3d i do tej pory miałam pobierana krew chyba na wszystkie możliwe choroby świata i USG (to na pierwszej wizycie) Na drugiej pobrali mi krew na badania wyznaczające prawdopodobieństwo chorób genetycznych oraz płeć dziecka (tutaj to standard niezależnie od wieku matki) Wszystkie wyniki wyszły dobrze🙂 i będziemy mieć mała dziewczynkę❤️ Tylko mój 10cio letni syn nie jest zbyt zadowolony. Mam nadzieje, ze zmieni zdanie. Za tydzień mam kolejne USG również w kierunku wad genetycznych.
To super. Moj 11 latek po prenatalnych jak okazalo sie ze bd chlopak na 90% i zobaczyl zdjecia to smieje sie ze mam w brzuchu malego kosmite 🙈

Hej dziewczyny. Jak dzisiaj samopoczucie? Mlody na rano mial do szkoly, wrocil przed 14 zjedlismy obiad i matka sobie teraz troche polezy 🤪. Z rana bolala mnie glowa do poludnia ale narazie jest okej.

reklama
Do góry