Ja już mam dziewczynkę 4 letnią w domu i fajnie byłoby mieć chłopaka do pary ale jakoś czuje, że będzie druga dziewczyna córka też woli siostrę bo jest na etapie, że chłopak to będzie głupi tak jak koledzy w przedszkoluJutro zaczynam 13 tydzień u mnie zapytał czy chce mieć chłopaka czy dziewczynkę, ja powiedziałam że od początku ciąży czuje, że chłopak a lekarz potwierdził
reklama
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
u mnie tego nie ma niestety ....Oj właśnie Pinokio mi się podobały ciuszki i jeszcze z tego Ewa klucze...
nooooo, teraz to mi narobiłaś ochoty, zawsze sobie suszę grzybki na suszarce, a nadmiar albo obgotowuję i mrożę potem do sosów albo w ocet do słoikówKochane zebrałam prawdziwki i podgrzybki, razem z tata pol koszyka. Bez szału, ale pojawiają się.
super wieści gratulacjeJa właśnie już po prenatalnych, wszystko bardzo dobrze będzie chłopak w połowie badania ułożył się i poszedł spać, pokazał co chciał i dobranoc
skąd ja to znam u mnie podobnie, Nikoś chce brata, bo dziewuchy są głupie jak te w klasieJa już mam dziewczynkę 4 letnią w domu i fajnie byłoby mieć chłopaka do pary ale jakoś czuje, że będzie druga dziewczyna córka też woli siostrę bo jest na etapie, że chłopak to będzie głupi tak jak koledzy w przedszkolu
mi obojętnie w sumie czy chłopak czy dziewczyna, byleby zdrowe było
Imagi_nacja
Fanka BB :)
Nie nie miałam żadnych Myśle że to jakiś prezent od losu, bo staramy się o dziecko już 4 rok, i może w końcu życie odpłaci się tym że za jednym razem będzie ta dwójka Także na farcieAle ja Ci zazdroszczę tych bliźniaków To moje marzenie, może kiedyś się spełni Miałaś w rodzinie jakieś przypadki bliźniąt?
Cocomero
Zaangażowana w BB
No to faktycznie piękny prezent od losu Ja się starałam 5 miesięcy i psychicznie już wysiadałam, więc ukłony w Twoją stronę.Nie nie miałam żadnych Myśle że to jakiś prezent od losu, bo staramy się o dziecko już 4 rok, i może w końcu życie odpłaci się tym że za jednym razem będzie ta dwójka Także na farcie
agabaj92
My staraliśmy się z pierwszym 8 miesięcy i mąż już pomału chciał robić jakieś badania, a ja miałam torbiel lekarz stwierdził odpuściłam trochę starania i w lutym zaszłam w ciążę. A teraz to wyszło bo wyszło, chcieliśmy trochę z małą różnicą wieku, ale nie sądziłam że 8 miesięcy po porodzie znów będę w ciąży.No to faktycznie piękny prezent od losu [emoji4] Ja się starałam 5 miesięcy i psychicznie już wysiadałam, więc ukłony w Twoją stronę.
Kasia_Der
Ja jestem z bliźniaków i mama jak się dowiedziała (jakoś pod koniec ciąży) to podobno strasznie płakała - 21 lat, bała się, ze sobie nie poradzi. A teraz, z perspektywy myśle, ze to fajna sprawa - dwójka dzieci, a trudy ciąży tylko raz .Nie nie miałam żadnych Myśle że to jakiś prezent od losu, bo staramy się o dziecko już 4 rok, i może w końcu życie odpłaci się tym że za jednym razem będzie ta dwójka Także na farcie
Ja też najpierw niech zbadają czy ma przysłowiowe ręce i nogi. Koleżanki córka ma w klasie dziewczynkę która urodziła się bez rączki, kończy się jej za łokciem...strasznie się na to patrzy. I to zdrowe małżeństwo, młode itd...a dopiero w drugiej kolejności będę pytać czy jest szansa na syna tak na przekór córceu mnie tego nie ma niestety ....
nooooo, teraz to mi narobiłaś ochoty, zawsze sobie suszę grzybki na suszarce, a nadmiar albo obgotowuję i mrożę potem do sosów albo w ocet do słoików
super wieści gratulacje
skąd ja to znam u mnie podobnie, Nikoś chce brata, bo dziewuchy są głupie jak te w klasie
mi obojętnie w sumie czy chłopak czy dziewczyna, byleby zdrowe było
Imagi_nacja
Haha no dokładnie. Ja będąc na pierwszym usg w 6 tyg dowiedziałam się ze jest jeden zarodek, a za tydzień miałam kolejną a lekarz do mnie „są dwa serduszka” myślałam ze padnę na zawał, z tydzień to byłam trochę podłamana w sensie ze ja nie dam rady ale po tyg mi przeszło i teraz się bardzo cieszęJa jestem z bliźniaków i mama jak się dowiedziała (jakoś pod koniec ciąży) to podobno strasznie płakała - 21 lat, bała się, ze sobie nie poradzi. A teraz, z perspektywy myśle, ze to fajna sprawa - dwójka dzieci, a trudy ciąży tylko raz .
Imagi_nacja
Chyba każdej z nas jest ciężko jak z miesiąca na miesiąc nie wychodzi a niektórzy przysłowiowo raz się prześpią i już w ciazy dziwne jest to życieNo to faktycznie piękny prezent od losu Ja się starałam 5 miesięcy i psychicznie już wysiadałam, więc ukłony w Twoją stronę.
reklama
Gratuluję bliźniaków. Niespełnione marzenie mojego męża. [emoji1] U niego w rodzinie często się pojawiają bliźniaki i zawsze mówił że też będzie się starał "strzelić podwójnie" [emoji16] ja na pierwszym usg odetchnęłam z ulgą jak usłyszałam że jest tylko jeden bobas, na następnym już byłam z mężem i dopytywał się lekarza czy na pewno jest tylko jeden [emoji854][emoji16]Haha no dokładnie. Ja będąc na pierwszym usg w 6 tyg dowiedziałam się ze jest jeden zarodek, a za tydzień miałam kolejną a lekarz do mnie „są dwa serduszka” myślałam ze padnę na zawał, z tydzień to byłam trochę podłamana w sensie ze ja nie dam rady ale po tyg mi przeszło i teraz się bardzo cieszę [emoji39]