reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Jutro zaczynam 13 tydzień 😊 u mnie zapytał czy chce mieć chłopaka czy dziewczynkę, ja powiedziałam że od początku ciąży czuje, że chłopak a lekarz potwierdził 😁
Ja już mam dziewczynkę 4 letnią w domu i fajnie byłoby mieć chłopaka do pary ale jakoś czuje, że będzie druga dziewczyna :D córka też woli siostrę bo jest na etapie, że chłopak to będzie głupi tak jak koledzy w przedszkolu :D 🤦

reklama
Oj właśnie Pinokio mi się podobały ciuszki i jeszcze z tego Ewa klucze...
u mnie tego nie ma niestety ....
Kochane zebrałam prawdziwki i podgrzybki, razem z tata pol koszyka. Bez szału, ale pojawiają się.
nooooo, teraz to mi narobiłaś ochoty, zawsze sobie suszę grzybki na suszarce, a nadmiar albo obgotowuję i mrożę potem do sosów albo w ocet do słoików :)
Ja właśnie już po prenatalnych, wszystko bardzo dobrze :) będzie chłopak 😁 w połowie badania ułożył się i poszedł spać, pokazał co chciał i dobranoc 😂
super wieści :) gratulacje :)
Ja już mam dziewczynkę 4 letnią w domu i fajnie byłoby mieć chłopaka do pary ale jakoś czuje, że będzie druga dziewczyna :D córka też woli siostrę bo jest na etapie, że chłopak to będzie głupi tak jak koledzy w przedszkolu :D 🤦
skąd ja to znam 😂 u mnie podobnie, Nikoś chce brata, bo dziewuchy są głupie jak te w klasie 😂
mi obojętnie w sumie czy chłopak czy dziewczyna, byleby zdrowe było :)

Ale ja Ci zazdroszczę tych bliźniaków 😉 To moje marzenie, może kiedyś się spełni 😁 Miałaś w rodzinie jakieś przypadki bliźniąt?
Nie nie miałam żadnych 😃😂 Myśle że to jakiś prezent od losu, bo staramy się o dziecko już 4 rok, i może w końcu życie odpłaci się tym że za jednym razem będzie ta dwójka 😊❤️ Także na farcie

Nie nie miałam żadnych 😃😂 Myśle że to jakiś prezent od losu, bo staramy się o dziecko już 4 rok, i może w końcu życie odpłaci się tym że za jednym razem będzie ta dwójka 😊❤️ Także na farcie
No to faktycznie piękny prezent od losu 😊 Ja się starałam 5 miesięcy i psychicznie już wysiadałam, więc ukłony w Twoją stronę.

No to faktycznie piękny prezent od losu [emoji4] Ja się starałam 5 miesięcy i psychicznie już wysiadałam, więc ukłony w Twoją stronę.
My staraliśmy się z pierwszym 8 miesięcy i mąż już pomału chciał robić jakieś badania, a ja miałam torbiel lekarz stwierdził odpuściłam trochę starania i w lutym zaszłam w ciążę. A teraz to wyszło bo wyszło, chcieliśmy trochę z małą różnicą wieku, ale nie sądziłam że 8 miesięcy po porodzie znów będę w ciąży.

Ja jestem z bliźniaków i mama jak się dowiedziała (jakoś pod koniec ciąży) to podobno strasznie płakała - 21 lat, bała się, ze sobie nie poradzi. A teraz, z perspektywy myśle, ze to fajna sprawa - dwójka dzieci, a trudy ciąży tylko raz 😂.

u mnie tego nie ma niestety ....

nooooo, teraz to mi narobiłaś ochoty, zawsze sobie suszę grzybki na suszarce, a nadmiar albo obgotowuję i mrożę potem do sosów albo w ocet do słoików :)

super wieści :) gratulacje :)

skąd ja to znam 😂 u mnie podobnie, Nikoś chce brata, bo dziewuchy są głupie jak te w klasie 😂
mi obojętnie w sumie czy chłopak czy dziewczyna, byleby zdrowe było :)
Ja też najpierw niech zbadają czy ma przysłowiowe ręce i nogi. Koleżanki córka ma w klasie dziewczynkę która urodziła się bez rączki, kończy się jej za łokciem...strasznie się na to patrzy. I to zdrowe małżeństwo, młode itd...a dopiero w drugiej kolejności będę pytać czy jest szansa na syna tak na przekór córce :D

Ja jestem z bliźniaków i mama jak się dowiedziała (jakoś pod koniec ciąży) to podobno strasznie płakała - 21 lat, bała się, ze sobie nie poradzi. A teraz, z perspektywy myśle, ze to fajna sprawa - dwójka dzieci, a trudy ciąży tylko raz 😂.
Haha no dokładnie. Ja będąc na pierwszym usg w 6 tyg dowiedziałam się ze jest jeden zarodek, a za tydzień miałam kolejną a lekarz do mnie „są dwa serduszka” myślałam ze padnę na zawał, z tydzień to byłam trochę podłamana w sensie ze ja nie dam rady ale po tyg mi przeszło i teraz się bardzo cieszę 😋

reklama
Haha no dokładnie. Ja będąc na pierwszym usg w 6 tyg dowiedziałam się ze jest jeden zarodek, a za tydzień miałam kolejną a lekarz do mnie „są dwa serduszka” myślałam ze padnę na zawał, z tydzień to byłam trochę podłamana w sensie ze ja nie dam rady ale po tyg mi przeszło i teraz się bardzo cieszę [emoji39]
Gratuluję bliźniaków. Niespełnione marzenie mojego męża. [emoji1] U niego w rodzinie często się pojawiają bliźniaki i zawsze mówił że też będzie się starał "strzelić podwójnie" [emoji16] ja na pierwszym usg odetchnęłam z ulgą jak usłyszałam że jest tylko jeden bobas, na następnym już byłam z mężem i dopytywał się lekarza czy na pewno jest tylko jeden [emoji854][emoji16]

Do góry