Podeslij na priv proszę jakiś link do niejPolecam również nowennę do sw Stanisława Papczyńskiego. Cudownie że mąż się z tobą modli mój wieży mocno jak ja,ale modli się sam. Szanuje to.
reklama
Nie wstydzę się wiary,ale nie jestem fanatyczką Mało jest ludzi którzy naprawdę wierzą. Mój syn ma 11 lat i staram się żeby również był blisko Boga.Fajnie dziewczyny ze macie takie podejście do Boga myślałam ze w obecnych czasach mało jest ludzi którzy nadal wierzą bo teraz głównie jest wyśmiewanie się itp ja codziennie rano i wieczorem odmawiam pacierz oczywiście w intencji mojej fasolki rodziny najbliższych i ludzi i będę uczyła tego mojej przyszłej dzidzi żeby zawsze szacunek był
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
ból podbrzusza nie będzie co chwilę, macica się rozrasta w swoim tempie, u każdej kobiety to jest inaczej także nie ma co panikowaćCześć dziewczyny. Czy Wy też macie ustanie jakichkolwiek bólów podbrzusza? Tzn ciągnięcia, kłócia itp ? Mi ostanio ustały i zaczynam sie martwić czy to znaczy, że macicia się nie rozciąga? Brzuch taki pół twardy pół miękki. Mdłości nadal mam. Wizyta u gina dopiero w środę proszę pocieszcie mnie jakoś bo świruje
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
podpisuję się pod tym rękami i nogamiNie wstydzę się wiary,ale nie jestem fanatyczką Mało jest ludzi którzy naprawdę wierzą. Mój syn ma 11 lat i staram się żeby również był blisko Boga.
Imagi_nacja
Fanka BB :)
A który u Ciebie tydzień ?Ja tak miałam, że dwa tygodnie prawie nic, zero bólów. Oczywiście już panika ale ginekolog na wizycie powiedział że to organizm zaakceptował ciążę. Za to od dwóch tak się maluch rozpycha, że daj spokój
Anaanaanaana
12+5A który u Ciebie tydzień ?
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
jak tam mija wieczorek dziewczyny ?
Basia pewnie cała w skowronkach
ja byłam z młodym w Auchan bo sobie uzbierał na swoje Ninjago, spożywkę pokupowałam a teraz konsumuje leczo
mąż dzwonił że do granicy ma jeszcze 170 km, czyli do domu prawie 500 km
także nie wiem o której on przyjedzie do domu, już się zaczynam denerwować bo prawie w ogóle nie spał, a miał zrobić długi postój
ja dziś pozmieniałam pościel u nas i u młodego, zaliczyłam ogród i zbieranie cukinek, teraz mnie czeka odkurzanie, podłogi i wieszanie 2 pralek, i powiem szczerze że już mam dosyć na dzisiaj, brzuch mnie ciągnie tak że nospe wzięłam
ja byłam z młodym w Auchan bo sobie uzbierał na swoje Ninjago, spożywkę pokupowałam a teraz konsumuje leczo
także nie wiem o której on przyjedzie do domu, już się zaczynam denerwować bo prawie w ogóle nie spał, a miał zrobić długi postój
ja dziś pozmieniałam pościel u nas i u młodego, zaliczyłam ogród i zbieranie cukinek, teraz mnie czeka odkurzanie, podłogi i wieszanie 2 pralek, i powiem szczerze że już mam dosyć na dzisiaj, brzuch mnie ciągnie tak że nospe wzięłam
Imagi_nacja
To prawie podobnie do mnie ja dzisiaj 13+2 Ja czuje ciągniecie macicy w tym tygodniu chyba najbardziej
Imagi_nacja
Ja miałam tak wczoraj tak mnie ciągła macica wieczorem Próbuje mało chodzić ale kurde nie da sięjak tam mija wieczorek dziewczyny ?
reklama
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
wczoraj mnie ćmiło i nospy nie potrzebowałam, dziś to już ostro mnie ciągnie .....Ja miałam tak wczoraj tak mnie ciągła macica wieczorem Próbuje mało chodzić ale kurde nie da się
ale zaczęłam brać magnez dodatkowo i w końcu skurcze łydek mi się skończyły chociaż jedno z głowy ....