reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Dziewczynki odebrałam wyniki moczu podwyższony urobilinogen🙄i znów zmartwienie naczytałam się o żółci itd. Poza tym pH moczu podwyższone 8,5.
Napisałam do mojego ginka

jak tam mija wieczorek dziewczyny ?
Basia pewnie cała w skowronkach :)
ja byłam z młodym w Auchan bo sobie uzbierał na swoje Ninjago, spożywkę pokupowałam a teraz konsumuje leczo :)
mąż dzwonił że do granicy ma jeszcze 170 km, czyli do domu prawie 500 km :rolleyes2:
także nie wiem o której on przyjedzie do domu, już się zaczynam denerwować bo prawie w ogóle nie spał, a miał zrobić długi postój :angry: :angry: :angry:
ja dziś pozmieniałam pościel u nas i u młodego, zaliczyłam ogród i zbieranie cukinek, teraz mnie czeka odkurzanie, podłogi i wieszanie 2 pralek, i powiem szczerze że już mam dosyć na dzisiaj, brzuch mnie ciągnie tak że nospe wzięłam :rolleyes2:
Kochana troszkę mi ulżyło jeszcze dluga droga, ale czuję że się uda❤ musze wyluzować i mniej panikowac🤣 teraz to się za robotę wezmę ale dziś to muszę się wyspać 🤩 mi to wszystko w głowie się nie mieści😇 mnie jak boli staram się wytrzymać. Bo mnie jakby do krocza ciągnie.

reklama
5DF9A641-8535-4641-B7B1-5407EE44A0BE.jpeg

Oto moje badania dziewczyny... szału nie ma

Do góry