reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Hej hej 🙂 gratuluje zdrowego dzidziusia i brak objawów ❤️ na wątek prywatny musiałabym się dopisać, ale znając was nieźle tam napisałyście już wiadomości, pewnie nie nadrobię zaległości 😄

5 cm to już konkret dzidziuś 😍 powodzenia na prenatalnych!

Jeny tyle czasu wymioty🙈 a mówią że do końca 1 trymestu znikają. Trzymam kciuki, żeby odpuściły 😄
Też mam nadzieję, że szybko uda mi się zajść znowu. Dużo lekarzy mówi, że po pustych jajach, drugie ciążę są prawidłowe 😍 choć pewnie druga blizniacza ciąża już mi się nie trafi
w poprzedniej ciazy wymiotowałam aż do porodu 😅

reklama
jak tam dziewczyny dzionek mija ?

myśl pozytywnie :) suwaczek zrób bo ja nigdy nie wiem który Ty masz tydzień :)

ja się dziś obkupiłam w C&A w bluzki, są mega wyprzedaże letnich, a akurat takie pod bluzę mi chodziło z krótkim rękawem :)

moja mama mieszka na dole na parterze, nawet śmieci już do śmietnika nie mogę zanieść, bo zaraz worek mi wyrywa, nie noś, nie dźwigaj 😂
jak tam zakupy ?

ja się obkupiłam jeszcze w bluzę z kapturem i kurteczkę jesienną czerwoną taka do pasa do latania z młodym do szkoły idealna :) portek znowu nie kupiłam ale oglądałam dziś na necie niektóre, tylko ja to lubię zobaczyć i przymierzyć ....

a ja wstałam po drzemce, Nikoś u kolegi do 20.00, w domu spokój i cisza, aż dziwnie 😂
strasznie już bym chciała być chociaż po tej wizycie u gina i zobaczyć na usg tego bąbla 🙄
Kupiłam dwie pary jeansów 40 😂 Może starczy do czasu aż się jakieś spodnie normalne ciążowe zacznie kupywać 😃 I dwa staniki w h&m takie jak pokazywalas! Mega wygodne, ulga jak nie wiem co 😃

Kupiłam dwie pary jeansów 40 😂 Może starczy do czasu aż się jakieś spodnie normalne ciążowe zacznie kupywać 😃 I dwa staniki w h&m takie jak pokazywalas! Mega wygodne, ulga jak nie wiem co 😃
te staniki są rewelacyjne :) dziewczyny widziałyście gdzieś w sklepach jakie kolekcje ciążowe, kiedyś C&A miało, teraz już nie mają, tylko online, w Carry też nic nie ma, jakis inny sklep ?

te staniki są rewelacyjne :) dziewczyny widziałyście gdzieś w sklepach jakie kolekcje ciążowe, kiedyś C&A miało, teraz już nie mają, tylko online, w Carry też nic nie ma, jakis inny sklep ?
Mnie tylko przychodzi do głowy właśnie w h&m poza tym nic innego bo nigdy jakoś nie zwracałam na to uwagi 😃 a teraz człowiek by kurde potrzebował hehe

Jesli szukacie spodni / legginsów ciążowych to polecam lumpeksy 😉 serio , zawsze się jakieś dobre znajdzie za grosze i nie zniszczone bo się je nosi chwilę tylko czyli jak z ubraniami dla dzieci ^^ w poprzedniej ciazy tylko tam kupowałam bo wydawanie 150/200 zł za spodnie na chwilę jest wg mnie bez sensu
Popieram u mnie jest tyle fajnych ciucholandów nie śmierdzi wszystko ładnie na wieszakach i nawet kolorystycznie powieszone i wszystko osobno bluzki sukienki spodnie itp. I ile pieniędzy w kieszeni😃

Pytanie nowicjuszki - po ilu miesiącach wprowadzamy takie deserki i obiadki? Bo z terminem na środek marca, raczej nie spodziewam się dostępności świeżych warzyw i owoców, ale z drugiej strony pewnie wprowadzanie nowych potraw następuje dopiero po kilku miesiącach, więc może już będą wiosenne warzywka? 🤔Z
Zaalecane jest, żeby rozszerzać dietę po 6 miesiącu- tu ma forum jest sporo hejtujących osób, które bronią tego jak niepodległości.. Ale każda mama decyduje, bo każde dziecko jest inne:) myśleć, że wtedy będziemy miały sporo świeżych rzeczy do dyspozycji.. A i zawsze są słoiczki.:)

reklama
Jesli szukacie spodni / legginsów ciążowych to polecam lumpeksy 😉 serio , zawsze się jakieś dobre znajdzie za grosze i nie zniszczone bo się je nosi chwilę tylko czyli jak z ubraniami dla dzieci ^^ w poprzedniej ciazy tylko tam kupowałam bo wydawanie 150/200 zł za spodnie na chwilę jest wg mnie bez sensu
To bardzo ekologiczne!! Popieram!

Do góry