reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Jesli szukacie spodni / legginsów ciążowych to polecam lumpeksy 😉 serio , zawsze się jakieś dobre znajdzie za grosze i nie zniszczone bo się je nosi chwilę tylko czyli jak z ubraniami dla dzieci ^^ w poprzedniej ciazy tylko tam kupowałam bo wydawanie 150/200 zł za spodnie na chwilę jest wg mnie bez sensu
Nigdy nie byłam ale chyba muszę się wybrać bo już mam problem z ubiorem 😀

reklama
jak tam dziewczyny dzionek mija ?

myśl pozytywnie :) suwaczek zrób bo ja nigdy nie wiem który Ty masz tydzień :)

ja się dziś obkupiłam w C&A w bluzki, są mega wyprzedaże letnich, a akurat takie pod bluzę mi chodziło z krótkim rękawem :)

moja mama mieszka na dole na parterze, nawet śmieci już do śmietnika nie mogę zanieść, bo zaraz worek mi wyrywa, nie noś, nie dźwigaj 😂
jak tam zakupy ?

ja się obkupiłam jeszcze w bluzę z kapturem i kurteczkę jesienną czerwoną taka do pasa do latania z młodym do szkoły idealna :) portek znowu nie kupiłam ale oglądałam dziś na necie niektóre, tylko ja to lubię zobaczyć i przymierzyć ....

a ja wstałam po drzemce, Nikoś u kolegi do 20.00, w domu spokój i cisza, aż dziwnie 😂
strasznie już bym chciała być chociaż po tej wizycie u gina i zobaczyć na usg tego bąbla 🙄
Gdzie ten suwaczek😁?

Gdzie ten suwaczek😁?
tu zobacz :) jak coś to napisz na priv to Ci pomogę :)

witam niedzielnie :)
ja od 5.00 na nogach, sunia znowu grasuje po nocach na ogrodzie 😂 :rofl:
mąż dopiero wrócił z nocki, a dzisiaj wieczorem jedzie w krótką trasę z klientami do Danii, dopiero we wtorek w nocy wróci :rolleyes2:
dzisiaj chyba wezmę młodego jak mąż będzie odsypiał nockę i raz dwa skoczę z nim do portu handlowego po te buty do szkoły :)
jakie dzisiaj plany niedzielne ? ja w domku oprócz tego szybkiego wypadu po buty, muszę nadrobić zaległości w pracy i w domu, zresztą w tą pogodę to się nie chce nigdzie wyłazić na spacerki ....

czy Wasi mężowie też są tacy zadowoleni, że przytyłyście ? mój to chodzi szczęśliwy i gada, że w końcu tyłek i piersi mi urosły, bo przedtem to skóra i kości 😂 nie wiem czy się śmiać czy płakać 😂

Ostatnia edycja:
Jesli szukacie spodni / legginsów ciążowych to polecam lumpeksy 😉 serio , zawsze się jakieś dobre znajdzie za grosze i nie zniszczone bo się je nosi chwilę tylko czyli jak z ubraniami dla dzieci ^^ w poprzedniej ciazy tylko tam kupowałam bo wydawanie 150/200 zł za spodnie na chwilę jest wg mnie bez sensu
Generalnie zupełnie się zgadzam - nawet mam postanowienie, ze przez rok nie będę kupować żadnych nowych ubran - jak coś, to lumpeks albo Vinted. Ale musiałam raz złamać, akurat w przypadku spodni ciążowych. Szukałam w second handzie, ale nie mieli nic ciążowego, a nie mam za bardzo sił na dalsze wycieczki i poszukiwania… wiec pewnie koszulki, sukienki czy swetry będę kupowała z drugiej ręki, ale pozwolę sobie na 2-3 pary nowych spodni, potem poskładuje je na kolejne ciąże ;)

tu zobacz :) jak coś to napisz na priv to Ci pomogę :)

witam niedzielnie :)
ja od 5.00 na nogach, sunia znowu grasuje po nocach na ogrodzie 😂 :rofl:
mąż dopiero wrócił z nocki, a dzisiaj wieczorem jedzie w krótką trasę z klientami do Danii, dopiero we wtorek w nocy wróci :rolleyes2:
dzisiaj chyba wezmę młodego jak mąż będzie odsypiał nockę i raz dwa skoczę z nim do portu handlowego po te buty do szkoły :)
jakie dzisiaj plany niedzielne ? ja w domku oprócz tego szybkiego wypadu po buty, muszę nadrobić zaległości w pracy i w domu, zresztą w tą pogodę to się nie chce nigdzie wyłazić na spacerki ....

czy Wasi mężowie też są tacy zadowoleni, że przytyłyście ? mój to chodzi szczęśliwy i gada, że w końcu tyłek i piersi mi urosły, bo przedtem to skóra i kości 😂 nie wiem czy się śmiać czy płakać 😂
Hahaha, super z tym zadowoleniem! U mnie raczej nie - mąż dużo ćwiczy i ma typową lekkoatletyczną budowę, i zawsze sobie marzy, że mi uda się zrzucić z 5 kg do pozbycia się małej oponki na brzuchu ;). Podobnie z biustem - zawsze wolał mniejsze, bo wyglada się szczuplej ;) natomiast zmiany rozumie i śmieje się razem ze mną, ze nareszcie mam biust. A jak zaczyna się śmiać z brzucha, to wystarczy, ze lekko fuknę ;)

Generalnie zupełnie się zgadzam - nawet mam postanowienie, ze przez rok nie będę kupować żadnych nowych ubran - jak coś, to lumpeks albo Vinted. Ale musiałam raz złamać, akurat w przypadku spodni ciążowych. Szukałam w second handzie, ale nie mieli nic ciążowego, a nie mam za bardzo sił na dalsze wycieczki i poszukiwania… wiec pewnie koszulki, sukienki czy swetry będę kupowała z drugiej ręki, ale pozwolę sobie na 2-3 pary nowych spodni, potem poskładuje je na kolejne ciąże ;)
u mnie z kolei w moim mieście są dwa ciucholandy, jeden tragiczny, sam wygląd zewnętrzny odstrasza, w środku wcale nie lepiej, koleżanka mi mówiła, że tam upolowała fajne jeansy dla swojego syna, poszłam i wyszłam, nic nie było, a w środku to wyglądało jak za czasów lat 90-tych .....
drugi ciucholand mam na drugim krańcu miasta, nigdy tam nie chce mi się jechać bo albo korki, albo przebudowa wiaduktu więc już wolę mój port handlowy, raz że mam Auchan i galerię handlową, więc za jednym razem robię zakupy spożywcze, chemię itd. a dwa mam sieciówki typu h&m, c&a, carry, ccc itd.
gdzie kupiłaś te portki jakaś sieciówka czy lokalny sklep z ciuchami?

reklama
Hahaha, super z tym zadowoleniem! U mnie raczej nie - mąż dużo ćwiczy i ma typową lekkoatletyczną budowę, i zawsze sobie marzy, że mi uda się zrzucić z 5 kg do pozbycia się małej oponki na brzuchu ;). Podobnie z biustem - zawsze wolał mniejsze, bo wyglada się szczuplej ;) natomiast zmiany rozumie i śmieje się razem ze mną, ze nareszcie mam biust. A jak zaczyna się śmiać z brzucha, to wystarczy, ze lekko fuknę ;)
mój nie lubi cytuje "wieszaków" a mój rozmiar przedtem to XS lub S, zależy co i gdzie kupione, teraz M, cieszy sie jak gwizdek że jest za co złapać w końcu ..... bardzo zabawne 😂
mam nadzieję że zrzucanie kg po ciąży pójdzie mi tak szybko jak z Nikosiem :rofl: 10 kg po urodzeniu i 6 kg w 3 miesiące .... oby 😂

Do góry