JustLillD
Fanka BB :)
U mnie dziś 13+3 , na prenatalnych na 90% wyszło że dziewczynka , brzuch delikatnie się zaokrągla, a co do samopoczucie to mdlosci i wymioty nadal dokuczają i mam wrażenie że od 2 tygodni się nawet nasiliły ma wadze póki co 2kg na minusie.Cześć dziewczyny piszę głównie do tych, które były tu na początku wątku (pierwsze 300 stron), bo wtedy też należałam do grupy marcowych mam. Wiem, że jesteście na wątku prywatnym ale ciekawa jestem jak u was? Pewnie większość już po prenatalnych? Widać już wam brzuchy? Jak się czujecie?
Czas szybko leci. Ja jestem już 32 dzień po zabiegu (puste jaja płodowe, dla tych, które nie pamiętają albo których nie było, jak byłam ja) i czekam na pierwszą miesiaczke. Lekarz kazał do października czekać a od października daje zielone światło na próby tęsknie za byciem w ciąży, ale chyba głównie dlatego, że na ciążę dużo rzeczy można było zwalić. Mąż częściej herbaty do łóżka przynosił nie dźwigałam, nie przemęczą łam się. Nawet w urzędzie raz mi się przydał fakt bycia w ciąży. Ale ogólnie dobrze się trzymam psychicznie. Napiszcie co u was.
Przyznam, że długi czas nie czytałam tu wątku a ile stron się nazbierało
Będziemy czekać razem z Tobą do tego października, tak jak czekałyśmy wszystkie na każde Twoje USG i rozwój wydarzeń. Jestem dobrej myśli że teraz sie uda i z wymówek , pierszenstw i herbatek od męża na bank jeszcze skorzystasz