To tak jak ja. 30.08.2021 g 9.10 będzie 9+2 z tego co pamiętam.Dziewczyny ja mam wizytę 30.08, która ma razem ze mną?
nie wiem czy dotrwam do tego czasu. To będzie ponad 9 tydzień. Wcześniejsza ciaza zakończyła się w8tc
reklama
Elencza
Fanka BB :)
Mi w ciąży jedynym nieszkodzacym balsamem (A mam skórę AZS z dodatkowymi klopotami) było kremowe masło z olejkiem kameliowym i wiśnia od VisPlantis. Na usta tylko masz z witaminą a i e. Nawet Garnier mnie uczulał A to jest i masło nie.
Kasia_Der
Razem z USGRobię badania prenatalne prywatnie w Krakowie i tam PAPPA plus wolna beta kosztują 220 zł. 500 zł za samo badanie czy razem z usg?
Qruszon
Ja 30.08 g10 9t5d )To tak jak ja. 30.08.2021 g 9.10 będzie 9+2 z tego co pamiętam.
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
Witam
u mnie i wczoraj i dziś super samopoczucie, pomału mi wracają siły witalne
z Nikosiem jak byłam w ciąży miałam krótko nudności, senność ale za to potem rwę i to mi dawało popalić ostro ..... na samą myśl to mnie wzdryga .... teraz póki co odpukać w niemalowane jest ok i oby tak zostało
a ja sobie od rana wysprzątałam łazienkę na błysk, zapakowałam 2 zamówienia dla kuriera, kolejne 2 czekają na dzisiaj i wzięłam się znowu za robienie przetworów, cały lipiec robiłam codziennie coś a na koniec lipca siły mnie opuściły, i ledwo co przez te nudności i senność funkcjonowałam
wczoraj i dziś na tapecie ogórki i cukinie w zalewie curry na zimę będzie jak znalazł
teraz trzeba się ogarnąć i śmignąć po jakieś pieczywko na śniadanie, moje chłopaki jeszcze śpią
aaaa i jeszcze muszę dziś do końca ogarnąć wyprawkę młodego do III klasy, prawie wszystko mam już kupione, ale jakieś pierdoły mi zostały
z Nikosiem jak byłam w ciąży miałam krótko nudności, senność ale za to potem rwę i to mi dawało popalić ostro ..... na samą myśl to mnie wzdryga .... teraz póki co odpukać w niemalowane jest ok i oby tak zostało
a ja sobie od rana wysprzątałam łazienkę na błysk, zapakowałam 2 zamówienia dla kuriera, kolejne 2 czekają na dzisiaj i wzięłam się znowu za robienie przetworów, cały lipiec robiłam codziennie coś a na koniec lipca siły mnie opuściły, i ledwo co przez te nudności i senność funkcjonowałam
wczoraj i dziś na tapecie ogórki i cukinie w zalewie curry na zimę będzie jak znalazł
teraz trzeba się ogarnąć i śmignąć po jakieś pieczywko na śniadanie, moje chłopaki jeszcze śpią
aaaa i jeszcze muszę dziś do końca ogarnąć wyprawkę młodego do III klasy, prawie wszystko mam już kupione, ale jakieś pierdoły mi zostały
Qruszon
To szalona jesteś, ja dopiero śniadanie ogarniam. Dziś tez robię, ale nalewki z malin zawsze daje w prezencie na Święta. A długo z Nikosiem miałaś nudności? (Pamiętasz może)Witam
mamaNikodema2012
Zaangażowana w BB
tydzień czasu, no max 10 dniTo szalona jesteś, ja dopiero śniadanie ogarniam. Dziś tez robię, ale nalewki z malin zawsze daje w prezencie na Święta. A długo z Nikosiem miałaś nudności? (Pamiętasz może)
Dziewczyny jak radzicie sobie z uporczywymi wymiotami? Od dłuższego czas u męczą mnie mdłości, wymioty zdarzały się 1-2razy w ciągu dnia ale od kilku dni nie odchodzę od łazienki cokolwiek zjem czy wypije odrazu zwracam, wymioty męczą mnie całymi dniami. Obawiam się, że mogę się odwodnić wiem, że to raczej normalne objawy ciążowe ale mimo wszystko martwię się aby wszystko z niunia było ok aktualnie 12+2. Może macie jakieś sprawdzone sposoby na wymioty?
reklama
ew18elina511
mnie na poczatku mocno bolaly piersi i tyle. teraz juz nie bola ale dalej sa twarde i przy mocniejszym przycisku bola. ogolnie czuje sie wysmienicie. czasami nawet zapominam ze jestem w ciazy. mimo to zaczynam swirowac i tak szczerze na wizyte w piatek 20 nastawilam sie negatywnie. nie wiem dlaczego ale wole tak niz sie pozniej rozczarowac. na wizycie w piatek bd 11tcDzień dobry dziewczyny jak Wasze samopoczucie/objawy? Ja zero objawów, wczoraj rozmawiałam z mama i mówiła, ze będąc ze mną w ciąży tez nie miała żadnych objawów, z bratem za to ogromne