reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Dziewczyny któraś z was była już na badaniach prenatalnych? Ja mam w piątek. Zaczynam się stresować, bo dzisiaj coś mnie brzuch pobolewał, ale ostatnio jem jak opętana tosta a za 20 min snickersa 😂 nie wiem może to przez to. Chciałabym już po 1 trymestrze, może człowiek się bardziej uspokoi

reklama
Mam pytanie do tych dziewczyn które dostaly duphaston na plamienia -jak szybko zadziałał i czy plamienia calkiem ustały ? Ja biorę od piątku ,srednio sie po nim czuję,a plamienia jak byly tak są :(
ja plamilam tydzien. w 4 dniu plamien mialam wizyte u gin dostalam duphaston 2x1 i po dwoch dniach plamienia ustaly. w piatek 20 sierpnia minie miesiac od brania duphastonu i plamienia nie powrocily. 20 sierpnia mamy tez kolejna juz 2 wizyte umowiona
zobaczymy co bedzie 😬

mnie na poczatku mocno bolaly piersi i tyle. teraz juz nie bola ale dalej sa twarde i przy mocniejszym przycisku bola. ogolnie czuje sie wysmienicie. czasami nawet zapominam ze jestem w ciazy. mimo to zaczynam swirowac i tak szczerze na wizyte w piatek 20 nastawilam sie negatywnie. nie wiem dlaczego ale wole tak niz sie pozniej rozczarowac. na wizycie w piatek bd 11tc
Kochana daj znac jak po wizycie✊✊❤️
Jestem dobrej myśli, choć negatywne rzeczy w głowie mi siedzą

Pytanie do dziewczyn ,ktore dostaly skierowanie na badania prenatalne na NFZ -macie na skierowaniu podaną placowke do ktorej jet skierowanie czy moglyscie wybrać same ?

reklama
Dziewczyny któraś z was była już na badaniach prenatalnych? Ja mam w piątek. Zaczynam się stresować, bo dzisiaj coś mnie brzuch pobolewał, ale ostatnio jem jak opętana tosta a za 20 min snickersa 😂 nie wiem może to przez to. Chciałabym już po 1 trymestrze, może człowiek się bardziej uspokoi
Ja też 20 jestem umówiona na prenatalne. Już nie mogę się doczekać 🙈

Do góry