Niestety muszę się z Wami pożegnać. W 7 tygodniu moja ciąża skończyła się poronieniem zatrzymanym. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Bardzo mi przykro. Oby kiedyś te trudne wydarzenie zostało Wam wynagrodzone.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niestety muszę się z Wami pożegnać. W 7 tygodniu moja ciąża skończyła się poronieniem zatrzymanym. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Cudowne wiadomości GratulujęHej kobietki serduszkobije, zarodek rośnie. Pecherzyk 1,3cm.
Lekarz założył kartę ciąży.
Spokoju dla Was I dużo pozytywnej energii
Bardzo mi przykro trzymaj się...Niestety muszę się z Wami pożegnać. W 7 tygodniu moja ciąża skończyła się poronieniem zatrzymanym. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Na to wygląda u mnie z miesiączki dziś 8+0, z usg pewnie 3 dni mniej, patrząc jak było już dwa razy na wizycie samopoczucie... Bywa bardzo różnie ostatnio najbardziej dokucza mi zgaga, w zasadzie mnie nie opuszcza... Poza tym senność, nudności (na szczęście nie cały czas ), ciągnięcia podbrzusza, wzmożony apetyt Ale chyba pożegnałam zaparcia, ufff, byle juz nie wróciły a u Ciebie jak?My mamy chyba ten sam dzień ciąży. Ja dziś 8+0, w środę miałam taki sam jak Ty. Jak samopoczucie ?
Ojej, wyrazy współczucia trzymaj się!Niestety muszę się z Wami pożegnać. W 7 tygodniu moja ciąża skończyła się poronieniem zatrzymanym. Trzymam kciuki za Was wszystkie.
Faktycznie, poczytałam i masz racje. W artykule, który przeczytałam było napisane, że prawie nie zabija bakterii. Z kolei actenisept ktory ma w stężeniu 2% fenoksyetanolu jest nieodpowiedni dla kobiet w ciąży ale podobno są zamienniki ze stężeniem 1%.Właśnie odwrotnie- teraz w żadnej apteczce nie znajdziesz już wody utlenionej ! Odkaża, ale utrudnia gojenie się ran.
WitajHej ! Obserwuje forum od jakiegoś czasu i zdecydowałam się do Was dołączyć obecnie jestem w 8+4 , termin na 16 marca pozdrawiam Was wszystkie !