reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Cześć dziewczyny :) gratulacje! Oby wszystko było dalej w porządku i bez komplikacji :) i oby objawy zanikały - nie wiem jak u innych, ale u mnie teraz w 9 tyg (9+4) jest trochę lepiej i z sennością, i z mdłościami.

reklama
Jak dużego masz krwiaka? 😀 Krwiaki się wchłaniają, trzeba po prostu bardziej się oszczędzać. Ja miałam wykrytego krwiaka w 8 tygodniu na wizycie, niestety w 9 tygodniu serduszko przestało bić. Z tym, że mój był duży, bo 3x3 cm no i mam predyspozycje do zakrzepów, dostałam Duphaston, który jeszcze pogorszył u mnie sytuację. Wcześniej o tym nie wiedziałam, dopiero po poronieniu zrobiłam badania na krzepliwość. Natomiast jeśli Ty nie masz z tym problemów, to wszystko powinno być dobrze ❤️
Szczerze to nie wiem nawet ile ma bo zapomniałam sie zapytac w tym amoku🙈 ale moja lekarka powiedziała tylko; że malutki i nie mam się czym przejmować więc tego się trzymam😊 też biorę duphaston 2 razy dziennie i na razie na szczęście nic się nie dzieje. Pozdrawiam i dziękuję za odpowiedź♥

reklama
Byłam dziś na USG. Wg OM poród 29 marca, dziś 6+6. Coś mnie jednak niepokoi... Pęcherzyk ciążowy 16.7mm co odpowiada temu wiekowi ciazy, ala zarodek ma tylko 2.4 mm czyli ok 6+0. Serduszko bije. Czy powinnam się martwić?

Do góry