JustLillD
Fanka BB :)
doklasnie takZnalazłam u mojego gina coś takiego.czy to są te prenatalne??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
doklasnie takZnalazłam u mojego gina coś takiego.czy to są te prenatalne??
nifty pro, sanco, harmony, panorama i ktoś ostatnio wspominał jeszcze o chyba veragene wybór jest ogromny
tak,Ja pierwsze słyszę... A tak Ci lekarz powiedział? Pytałaś go co to znaczy?
Mnie z tych wszystkich testów najbardziej kusi Veragene, bo jako jedyny bada też DNA ojca. A mamy już jedno dziecko niepełnosprawne i jak mam wydać 3 tys. to fajnie zbadać "gratis" DNA ojca. Bo może by coś tam wyszło. Ale jak USG prenatalne będą ok, to nie wiem, czy będę robić. No i u nas nie robią w Szczecinie, musiałabym gdzieś jechać.
Kiedy następna wizyta ?tak,
Byłam dzisiaj na usg, jest zarodek( troszkę za maly) i tętno ( 100/min).
Do tego ginekolog powiedziała mi, ze w pęcherzyku są widoczne jakies kreski i to jest krew. Może się wchłonąć w ścianki a może zdarzyć się tak, ze przez to przestanie bić serduszko i będzie po ciąży wrzucam Wam tu zdjęcie
2.08, do tego czasu mam zwolnienie lekarskieKiedy następna wizyta ?
Możesz zdradzić nazwisko lekarza? Jestem spod Krakowa i chętnie się dowiemCześć kobitki
Miałam intensywny weekend dlatego mało co się odzywałam. Za to nadrobiłam wszystkie strony
Tydzień temu po wizycie stwierdziłam ze wytrzymam z wizyta do 4.08 ale jednak minął tydzień i znów jest nerwówka i ogromna chęć zobaczenia już i taka tez mam cicha nadzieje. Moja ginekolog jest na urlopie ale jutro jedziemy z mężem do Krakowa do jego rodziny i zapisałam się tam na USG na 15.30
Jak dla mnie przyjmuje tam najlepszy lekarz jakiego spotkałam ale niestety do Krakowa mam 2.20h i wątpię ze bym przy porodzie do niego zdarzyła cykam się jak cholera ale strasznie chce już zobaczyć
Lez odpoczywaj i nie wstawaj ! Tylko siusiu2.08, do tego czasu mam zwolnienie lekarskie
mi tez na poczatku lipca mowila ze do konca wakacji czyli do konca sierpniaMoże się coś zmieniło To dobrze.
Ja ze swoją babeczką rozmawiałam 3 lipca, więc info mam na tamten dzień
Magne B6 podawali w szpitalu. Jest dobry bo to cytrynian.Od kilku dni drga mi lewa powieka, czytałam, że mogę mieć za mało magnezu. Polecacie coś? [emoji3590]