reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Ja mam dziś jakis gorszy dzien.. cały czas sie zastanawiam czy u mnie będzie wszystko ok.. Był tylko pęcherzyk ciążowy a następna wizyta 20.08.. Będę jutro próbować się gdzieś dostać na USG bo oszaleje z ta nie wiedzą co się tam dzieje, czy coś rośnie 😞
Jeśli ma Cię uspokoić to szukaj innego lekarza.
Ja jeszcze wczoraj się martwiłam czy będzie wszystko dobrze mimo że widziałam pęcherzyk i żółtkowy.
Dzisiaj jestem już jakas spokojna i czekam spokojnie do piątku 😊

reklama
Ja mam dziś jakig gorszy dzien.. cały czas zastanawiam czy u mnie będzie wszystko ok.. Był tylko pęcherzyk ciążowy a następna wizyta 20.08.. Będę jutro próbować się gdzieś dostać na USG bo oszaleje z ta nie wiedzą co się tam dzieje, czy coś rośnie 😞
Późno masz wizytę no ale to tak jakby było u mnie ja dopiero miałabym pierwsze usg jakoś na początku września więc ciezko by mi było wytrzymać. Poszłam prywarnie...ale rozważam jeszcze pójście gdzie indziej jakoś za 2 tygodnie może.

Późno masz wizytę no ale to tak jakby było u mnie ja dopiero miałabym pierwsze usg jakoś na początku września więc ciezko by mi było wytrzymać. Poszłam prywarnie...ale rozważam jeszcze pójście gdzie indziej jakoś za 2 tygodnie może.
niestety ale mają urlop 🤷‍♀️ ale będę próbować jutro dzwonić gdzieś indziej, mam nadzieję że coś znajdę

reklama
Minimalny przyrost w 48h to 66%, więc u ciebie wychodzi 1786. Co do drugiego pytania, to jesteś w 5 tygodniu, ale na te normy i tak nie warto patrzeć ;)
Jakoś zapamiętałam z poprzedniej ciąży, że ma się podwajać. Dobrze, że mnie uświadomiłyście, bo bym panikowała niepotrzebnie 😅 Dzięki!

Do góry