Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Jeszcze się zapytam czy stosowałyście coś na infekcje w ciąży? Może coś możecie polecić? Miałam robiony wymaz ale na wynik trzeba czekać a boję się żeby się na dobre nie rozchulało...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Być może cały pęcherzyk widocznie źle zrozumiałam, lekarz powiedział, że na dzień dzisiejszy wygląda wszystko dobrze i na dniach powinno być serduszkoKurczę, a jesteś pewna, że pęcherzyk żółtkowy ma 9mm? A nie po prostu pęcherzyk?
Bo mamaginekolog pisze "Wracając do rozwoju naszej prawidłowej ciąży. Pęcherzyk żółtkowy ma początkowo średnice 2-3 mm i z biegiem tygodni powiększa się do 6 mm. Jeżeli pęcherzyk żółtkowy jest większy niż 7 mm to jest niekorzystny objaw." Gdyby żółtkowy miał rzeczywiście 9 mm, to lekarz może by coś powiedział? Może zwykły pęcherzyk miał 9mm?
Albo błąd pomiarowy. Nie przejmuj się na pewno!! Za tydzień będzie piękne serduszko!
Liczymy od OM
W poprzedniej ciąży w pierwszym trymestrze globulki fluomizin. A w tej tez coś złapałam i miałam fluomizin i wczoraj wzięłam ostatnia globulkę nystatyny. Oba bezpieczne w ciąży ale na receptęJeszcze się zapytam czy stosowałyście coś na infekcje w ciąży? Może coś możecie polecić? Miałam robiony wymaz ale na wynik trzeba czekać a boję się żeby się na dobre nie rozchulało...
Ja mam jutroAhoj Przejrzałam wszystkie strony i widzę że dzisiaj macie słaby dzień w większości bo się niesamowicie nakręcacie. Po co czytacie tyle w internecie? Potem się dziwić że wyszukujecie u siebie niewiadomo czego. Dziewczyny tylko spokój nas może uratować
A jutro kto ma wizyty? Kto nam na weekend dostarcza świetnych nowin?
Ja idę na 19:45Ahoj Przejrzałam wszystkie strony i widzę że dzisiaj macie słaby dzień w większości bo się niesamowicie nakręcacie. Po co czytacie tyle w internecie? Potem się dziwić że wyszukujecie u siebie niewiadomo czego. Dziewczyny tylko spokój nas może uratować
A jutro kto ma wizyty? Kto nam na weekend dostarcza świetnych nowin?
A już myślałam że tylko mnie tak łapie. Mam wrażenie że to od luteiny dopochwowej ale mogę się mylić. Dzięki za informację najwyżej się umówię na infolinię Luxmed po receptę. Póki co kupiłam Multi-Gyn może pomoże.W poprzedniej ciąży w pierwszym trymestrze globulki fluomizin. A w tej tez coś złapałam i miałam fluomizin i wczoraj wzięłam ostatnia globulkę nystatyny. Oba bezpieczne w ciąży ale na receptę
Taak masz rację, teraz patrzę na usg i jest zaznaczony cały pęcherzyk, a nie tylko żółtkowyKurczę, a jesteś pewna, że pęcherzyk żółtkowy ma 9mm? A nie po prostu pęcherzyk?
Bo mamaginekolog pisze "Wracając do rozwoju naszej prawidłowej ciąży. Pęcherzyk żółtkowy ma początkowo średnice 2-3 mm i z biegiem tygodni powiększa się do 6 mm. Jeżeli pęcherzyk żółtkowy jest większy niż 7 mm to jest niekorzystny objaw." Gdyby żółtkowy miał rzeczywiście 9 mm, to lekarz może by coś powiedział? Może zwykły pęcherzyk miał 9mm?
Albo błąd pomiarowy. Nie przejmuj się na pewno!! Za tydzień będzie piękne serduszko!
Liczymy od OM
O 23.30@julianap A to widzę że nasza kolejna przodowniczka marcowa ma wizytę ostatnio miała Otylia. To czekam na relacje
@Smerfetka94 O której masz? Nie wiem o której zaglądać żeby przeczytać relacje
Czekam na Twoją relacje bo jakby nie patrzeć mamy tak samo "wiekowo" ciążęJa idę na 19:45