godzbal
Fanka BB :)
Super! To teraz tylko czekaćJa już po wizycie wszystko dobrze, mamy pęcherzyk żółtkowy o wymiarach ok. 9mm równy tydzień temu był sam pęcherzyk 2mm. Kolejna wizyta za tydzień, wtedy się okaże czy jest serduszko
U mnie z synem w 6+4 było 7.4mmNo ja swojej też ufam. Myślę, że do sprzętu też nie można się przyczepić, skoro na tym etapie było już widać serduszko. Tak jak mówię, pewnie maszyna wylicza wiek na podstawie kilku pomiarów. Na pewno są jakieś siatki centylowe. Nie ma co porównywać
Edit: Pamiętam wpis mamy ginekolog na temat USG wczesnej ciąży i ona tam pisała, że 5+5 to crl około 3mm, a 6+1 to około 6mm
Także podejrzewam, że to właśnie też dużo od pomiarów i sprzętu zależy.
Dzisiaj dostałam motorek w tyłku. Zrobiłam już tyle rzeczy, że chyba mi na sobotę nic nie zostanie
Witaj! Dopiero za te dwa tygodnie masz wizytę? Czy w międzyczasie idziesz do innego?Witam wszystkich. Ja mam 5t3d,pęcherzyka brak,wybieram się do innego lekarza jeszcze, jutro wyniki bhcg. Lekkie plamienia,ale w poprzednich ciążach to samo ,dostałam duphaston i za 2 tygodnie wizyta. Wyjeżdżam w sobotę na wakacje i trochę się martwię,że coś się może stać z dala od domu