Roksia
Zaciekawiona BB
Super to teraz niedługo do ginaI mamy przyrost
Co tworzycie dzisiaj na obiad? U mnie typowo ciążowa zupka ogórkowa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super to teraz niedługo do ginaI mamy przyrost
GratkiI mamy przyrost
Ja przez to, że mam już dość wysoką betę przełożyłam wizytę na najbliższą sobotę i liczę, że już coś zobaczy już przebieram nóżkamiI mamy przyrost
35 dzień. Dziś teoretycznie zakończył by mi się okresDziewczyny, a w którym dniu cyklu jesteście? Bo Wasze bety jakieś takie duże Ja dziś 29 DC.
u mnie z wczoraj została meksykańskaSuper to teraz niedługo do gina
Co tworzycie dzisiaj na obiad? U mnie typowo ciążowa zupka ogórkowa
Ja pracodawcę poinformuje dopiero po badaniach prenatalnych, jak będę miała pewność, że dziecko rozwija się prawidłowo. Wtedy też będę myśleć o l4O kurcze, wszystkie tak szybko idziecie na zwolnienie? Ja planuję powiedzieć pracodawcy dopiero po potwierdzeniu ciąży w USG jak zobaczę serduszko, a później dać mu jeszcze czas na znalezienie zastępstwa, czyli gdzieś tak do września. Myślałam, że to ja szybko chce iść na L4
Edit: oczywiście mówię o sytuacji, w której wszystko jest ok i nic się z ciążą nie dzieje
Ja 33 dzień i mam poziom ok 3600Dziewczyny, a w którym dniu cyklu jesteście? Bo Wasze bety jakieś takie duże Ja dziś 29 DC.
Aaa ok, czyli ja jestem parę dni wcześniej to dlatego też mniejsze bety.35 dzień. Dziś teoretycznie zakończył by mi się okres
Mój pracodawca dowiedział się robiąc test Bo sama jestem szefem to mam z głowy powiadamianieJa pracodawcę poinformuje dopiero po badaniach prenatalnych, jak będę miała pewność, że dziecko rozwija się prawidłowo. Wtedy też będę myśleć o l4