reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
O kurcze, wszystkie tak szybko idziecie na zwolnienie? :) Ja planuję powiedzieć pracodawcy dopiero po potwierdzeniu ciąży w USG jak zobaczę serduszko, a później dać mu jeszcze czas na znalezienie zastępstwa, czyli gdzieś tak do września. Myślałam, że to ja szybko chce iść na L4 😅

Edit: oczywiście mówię o sytuacji, w której wszystko jest ok i nic się z ciążą nie dzieje ;)

Pięknie 😁 natomiast opcje są dwie - albo owulację miałaś wcześniej niż myślisz, albo będzie ciąża mnoga 😂
Nie mogłam mieć wcześniej bo bazowaliśmy w maju pierwszy raz na testach aby na pewno nie przeoczyć 🙈
Ale przy takiej becie to ja chyba udam się szybciej do tego gina niż za 12 dni😆

O kurcze, wszystkie tak szybko idziecie na zwolnienie? :) Ja planuję powiedzieć pracodawcy dopiero po potwierdzeniu ciąży w USG jak zobaczę serduszko, a później dać mu jeszcze czas na znalezienie zastępstwa, czyli gdzieś tak do września. Myślałam, że to ja szybko chce iść na L4 😅

Edit: oczywiście mówię o sytuacji, w której wszystko jest ok i nic się z ciążą nie dzieje ;)
Ja idę najwcześniej w 5 mcu o ile będę się dobrze czuć :)

Jeśli będzie wszystko ok to pójdę pod koniec 8 mca dopiero 😂

pracuje w elektromarkecie na dziale drobnego AGD i jest nas czwórka na dziale więc spokojnie mogę iść. Poza tym za dużo stresu i dźwigania. Klienci nie rozumieją, że czegoś nie mogę dźwignąć tylko liczą, że im coś zaniosę do kasy i jeszcze najlepiej do auta. Zresztą z pracy sami mnie wysyłają. Poza tym mój ginekolog od razu mi mówił, że u mnie z zajściem nie będzie problemu a z utrzymaniem ciąży więc wolę chuchać na zimne.

u mnie to jest pierwsza ciąża, jestem jeszcze dosyć zielona w tych wszystkich tematach :p zobaczę co powie mi lekarz po tym jak przedstawię mu jak wyglada sytuacja w mojej pracy…. Ale wydaje mi się, ze to właśnie tez kwestia tego jak się będziemy czuć i jaki mamy rodzaj pracy

Ojej jakie słodkie pierniczki:) Gdzie dokładnie je kupiliscie?:) Możliwe, że niedługo też się tam wybiorę, bo mam całkiem blisko na wypad weekendowy 😛 A fanka pierniczków jestem ogromną😄
Na głównym deptaku na rogu jest sklep z piernikami:) mega smaczne są 😁
Świetny pomysł!! Ja mam taką koszulkę i zamierzam zrobić sobie w niej zdjęcia i rozsyłać. A że moi przyjaciele rozumieją moje poczucie humoru to na pewno złapią przekaz 🤩
Oooooo super!!!! Fakt masz poczucie humoru hahahaha 😂 kozak!
U mnie dokładnie to samo 😂 To jedyna oznaka oprócz braku okresu 😜 Są mega napompowane. Ja mam wizytę 6+5 to myślicie, że już coś zobaczę?
Zdecydowanie będzie już widać. To już prawie 7 tydzień będzie. Ja tez mam zamiar iść w takich okolicach zeby nie być zawiedziona, a spieszyć się nie muszę bo i tak jestem na zwolnieniu i tak.
Mam już wyniki bety!!!
26.06 1833 U/l 28.06 3642 U/l
To 33 dzień 😱
Gratulacje 🥰 pięknie 🥰

reklama
I mamy przyrost 🤩

Załączniki

• Screenshot_20210628_122235_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210628_122235_com.android.chrome.jpg
    222,1 KB · Wyświetleń: 114
Do góry