reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Dziewczyny, kiedy planujecie pierwszą wizytę u gina? Ja myślę, żeby pójść koło 7 tygodnia, to już powinno być coś widać na USG :)

reklama
Jeden wieczór wystarczy nie zaglądać i 10 stron trzeba nadrobić hahaha 😁 trzymam kciuki za wszystkie mamuski które poszły dzisiaj na Betę.
My wczoraj do Torunia się wybraliśmy na małą wycieczkę. Kupiliśmy pierniczki ktore zostaną wykorzystane do oznajmienia wesołych nowin 😁 juz się nie mogę doczekać pierwszej wizyty u gina a to jeszcze ze 2 tygodnie trzeba poczekać 😁 ale cycki! Cycki moje są najlepszym testem ciążowym! Są tak nabrzmiale i pełne! I skutki takie wrażliwe.... ze nie ma opcji żebym dala je chlopowi do pomiziania chodz bardzo mu się podobają hahaha 😁

Załączniki

• 20210627_170315.jpg
    20210627_170315.jpg
    940,8 KB · Wyświetleń: 103
Dziewczyny, kiedy planujecie pierwszą wizytę u gina? Ja myślę, żeby pójść koło 7 tygodnia, to już powinno być coś widać na USG :)
ja idę 1 lipca więc będę wtedy 5+0. Poza tym z pracy mnie wysyłają bo się o mnie martwią i nie chcą bym się przemęczała i przeciążała zwłaszcza, że sporo dźwigania w pracy i stresu.

Ja umówiłam wizytę na 5 lipca. To będzie dopiero 5 tydzień i pewnie jeszcze za wczesnie, ale ze względu na 12 h stojąca i stresująca prace, w której mam styczność z ludzmi z całego świata chciałabym jak najszybciej potwierdzić, żeby się nie narażać. Łudzę się, że coś już jednak uda się zobaczyć, szczególnie, ze test wyszedł kilka dni przed spodziewaną miesiączka 🤞🏻

Jeden wieczór wystarczy nie zaglądać i 10 stron trzeba nadrobić hahaha 😁 trzymam kciuki za wszystkie mamuski które poszły dzisiaj na Betę.
My wczoraj do Torunia się wybraliśmy na małą wycieczkę. Kupiliśmy pierniczki ktore zostaną wykorzystane do oznajmienia wesołych nowin 😁 juz się nie mogę doczekać pierwszej wizyty u gina a to jeszcze ze 2 tygodnie trzeba poczekać 😁 ale cycki! Cycki moje są najlepszym testem ciążowym! Są tak nabrzmiale i pełne! I skutki takie wrażliwe.... ze nie ma opcji żebym dala je chlopowi do pomiziania chodz bardzo mu się podobają hahaha 😁
Ojej jakie słodkie pierniczki:) Gdzie dokładnie je kupiliscie?:) Możliwe, że niedługo też się tam wybiorę, bo mam całkiem blisko na wypad weekendowy 😛 A fanka pierniczków jestem ogromną😄

Świetny pomysł!! Ja mam taką koszulkę i zamierzam zrobić sobie w niej zdjęcia i rozsyłać. A że moi przyjaciele rozumieją moje poczucie humoru to na pewno złapią przekaz 🤩

Załączniki

• Screenshot_20210626_111510_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_20210626_111510_com.android.chrome.jpg
    181,1 KB · Wyświetleń: 107
Pierwszą wizytę już miałam w sobotę jak było 4+4 i był widoczny pęcherzyk ciążowy. Następna wizyta za ok. 2 tygodnie żeby uwidocznic zarodek:) Wiec tak celuje w termin 7-10.07.

U mnie dokładnie to samo 😂 To jedyna oznaka oprócz braku okresu 😜 Są mega napompowane. Ja mam wizytę 6+5 to myślicie, że już coś zobaczę?

reklama
Do góry