reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Mój tez odstaje ale to ze względu na poprzednie ciążę;) nigdy się "fałdki" nie pozbyłam 😁 czy dostaje bardziej ciężko mi powiedzieć hahaha 😆
No tak, też mi został jakoś brzuch po ciążach, choć reszta jest normalna, tzn. nie jestem grubaska 😅
Ale co dziwne, rodziłam w styczniu 2020 i nadal mam na brzuchu Linea negra 😳 to już chyba nie będzie miała po co znikać 😁

reklama
No tak, też mi został jakoś brzuch po ciążach, choć reszta jest normalna, tzn. nie jestem grubaska 😅
Ale co dziwne, rodziłam w styczniu 2020 i nadal mam na brzuchu Linea negra 😳 to już chyba nie będzie miała po co znikać 😁
Ja rodziłam 4.5 roku temu I dalej mam bladziutka kreseczka. Cień cienia. Nigdy mi się te krechy na brzuchu nie podobały 🤣😂 ja wagowo i gabarytowo wróciłam także do siebie tylko ten odstajacy brzuszek heheh. Przez to ze to nie pierwsza ciąża i w krótkim czasie możesz szybciej się zaokrąglić;)

Ja rodziłam w kwietniu 2019 i też jeszcze mam. Blada, bo blada, ale jest :) Nie wiem, czy to nie ma związku z karmieniem piersią, bo ja ponad dwa lata karmiłam, odstawiłam synka od piersi dopiero w maju tego roku.

Hej dziewczyny,
Zrobiłam bete po 48 h. Wynik 1020.
Dwa dni temu 554.
6 dni po terminie @.

No to ładny wynik! Poprzedni przyrost był u Ciebie słaby, prawda? Ja bym na Twoim miejscu zapisała się na środę do gina z jakimś dobrym sprzętem, żeby podejrzeć, co się dzieje na USG. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, ale ze względu na ten poprzedni przyrost ja bym to cały czas kontrolowała

Tak był słaby. Teraz 85 %.
Mogę iść dziś wieczorem lub jutro rano.
No to ładny wynik! Poprzedni przyrost był u Ciebie słaby, prawda? Ja bym na Twoim miejscu zapisała się na środę do gina z jakimś dobrym sprzętem, żeby podejrzeć, co się dzieje na USG. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, ale ze względu na ten poprzedni przyrost ja bym to cały czas kontrolowała

F314ADC8-C1E0-4D45-9ED9-B9E82562D319.jpeg
Cześć dziewczyny! Ja również przywitam się ze swoim pierwszym pozytywnym testem! 🥰 mimo, że staraliśmy się z partnerem o dzidzie to zrobiłam go trochę dla śmiechu, bo w czerwcu żaden test owulacyjny nie wyszedł mi pozytywny i odpuściłam ten miesiąc i korzystałam z życia, ale ostatnio miałam szaloną noc pod względem koszmarnych snów i przyjaciółka mi powiedziała, żebym zrobiła test i oto jestem tutaj! 😅 ostatnią miesiączkę miałam 28.05, w sobotę robiłam betę i jest 155 :) jutro idę zbadać znowu, trzymajcie kciuki za dobry przyrost :)

reklama
Hej dziewczyny,
Zrobiłam bete po 48 h. Wynik 1020.
Dwa dni temu 554.
6 dni po terminie @.
Hej:) To ruszyło:)
Jest powyżej 1000 beta, więc powinien być widoczny pecherzyk, tylko wiadomo na dobrym sprzęcie. Też bym się zapisała do ginekologa ma weryfikację. Nie ma jak to lekarz i może Cię uspokoić.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry