Czyli wychodzimy stąd i idziemy na prywatną? Wszystkie?Dziewczyny, stworzyłam ukrytą grupę żeby nikt niechciany, nieznajomy Nas nie odkrył
Jeśli któraś chce dołączyć to proszę o wiadomość prywatna i wyślę link.
Zdajemy sobie sprawę że możemy za jakiś czas wchodzić w tematy prywatne i nie chciałybyśmy żeby gdzieś to ktoś wyniósł poza grupę.
reklama
Miło. Potrzebuje wsparcia
To masz u mnie pewniej niż w banku.
Alanyaaa gratuluję.
Smerfetka94
Fanka BB :)
Tan wydaje mi się będzie przejrzyściej.Czyli wychodzimy stąd i idziemy na prywatną? Wszystkie?
Możemy tworzyć osobno temat wizyt, wszystko będzie czytelniej. Mniej pytan który tc itp
Jeśli wszystkie się zgodzą to tam przejdźmy..
Dzięki w jakim wieku masz starsze dzieci ? Moje 12 i 8 .To masz u mnie pewniej niż w banku.
J
julianap
Gość
Dziewczyny, spokojnie.
Niech może będzie jedna osoba odpowiedzialna za tę grupę... Nie mówię od razu, że ja, bo z tego co wiem, to moze byc kilku chyba moderatorow. Ale chwile zaczekajmy.
Skontaktowałam się z adminką i zapytam, czy aktualny wątek możemy zamienić na prywatny. Jak nie, to stworzy nam zamknięty, ukryty i podeśle linki.
Niech może będzie jedna osoba odpowiedzialna za tę grupę... Nie mówię od razu, że ja, bo z tego co wiem, to moze byc kilku chyba moderatorow. Ale chwile zaczekajmy.
Skontaktowałam się z adminką i zapytam, czy aktualny wątek możemy zamienić na prywatny. Jak nie, to stworzy nam zamknięty, ukryty i podeśle linki.
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Cukierkowa20pare
Powoli, julianap już sie tym zajęłaTan wydaje mi się będzie przejrzyściej.
Możemy tworzyć osobno temat wizyt, wszystko będzie czytelniej. Mniej pytan który tc itp
Jeśli wszystkie się zgodzą to tam przejdźmy..
Patpat95, uuu to pozazdrościć.
Ja przed ciążą już miałam problemy z pracą jelit a teraz to się nasiliło, ale zobaczymy co przyniesie czas i ten imbir.
Mam tak samo jak Ty, że ledwo wstanę to już nie mam sił i najlepiej do spania.. w ciągu dnia też śpię 2-4 h więc doskonale Cię rozumiem.
Cóż... To taki szczególny czas, gdy możemy i powinnyśmy dbać o swoje potrzeby jak tylko możemy. A wiadomo, że sen jest najlepszy.
Elena92, witaj! Zapraszamy serdecznie!
Jaka miła niespodzianka Cię spotkała!
Ja też momentami bardzo, baaardzo się stresuję. Przed ciążą myślałam, że to nic takiego... A tu głowa pełna. Jak to powiedział mi lekarz, ciąża to dopiero początek zmartwień o dziecko więc nie należy się teraz przejmować. A co Cię najbardziej stesuje?
Alanyaaa, ale świetnie! Gratuluję! Cieszę się z Tobą.
Ja przed ciążą już miałam problemy z pracą jelit a teraz to się nasiliło, ale zobaczymy co przyniesie czas i ten imbir.
Mam tak samo jak Ty, że ledwo wstanę to już nie mam sił i najlepiej do spania.. w ciągu dnia też śpię 2-4 h więc doskonale Cię rozumiem.
Cóż... To taki szczególny czas, gdy możemy i powinnyśmy dbać o swoje potrzeby jak tylko możemy. A wiadomo, że sen jest najlepszy.
Ja też momentami bardzo, baaardzo się stresuję. Przed ciążą myślałam, że to nic takiego... A tu głowa pełna. Jak to powiedział mi lekarz, ciąża to dopiero początek zmartwień o dziecko więc nie należy się teraz przejmować. A co Cię najbardziej stesuje?
U mnie 7 i 4.Dzięki w jakim wieku masz starsze dzieci ? Moje 12 i 8 .
patpat95
Z tym spanie to niby wiem, że Mi wolno bo jestem w ciąży ale mam wyrzuty sumienia i trochę się wstydzę Teściow. Mieszkamy od siebie ok 30 metrów i czasem zagląda niezapowiedzianie a ja śpię (czyli nic nie robię )Patpat95, uuu to pozazdrościć.
reklama
szczerze to myślałam że temat pieluch, kup mam już dawno za sobą. Nie planowaliśmy 3 dziecka chociaż mąż niejednokrotnie o nim wspominał 3 tygodnie temu kupiliśmy szczeniaka i tak sobie mówiłam że ten pies w zamian za dziecko. Może źle to zabrzmiało. A tu niespodzianka i pies i kolejne bobo.U mnie 7 i 4.