Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
A mam taka piękna kurtkę zimowa... no cóż poczeka na mnie rokNooo nawet sobie nie wyobrażam tej wielkiej pierzyny która będę musiała przyodziać![]()
![Beaming face with smiling eyes :grin: 😁](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f601.png)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mam taka piękna kurtkę zimowa... no cóż poczeka na mnie rokNooo nawet sobie nie wyobrażam tej wielkiej pierzyny która będę musiała przyodziać![]()
Ja mam synka z 22.02 i lepiej trafić nie mogłam z urodzeniemO to prawda.
Córę mam z końca lutego.
Mega fajny okres na porod. Do lata zdarzymy dojść do siebie![]()
Tak czytam i widzę że chyba jako jedyna mam wizytę 29.07Ja mam 30.07 o 10![]()
Na pewno teraz będzie wszystko oku nas genetyk kwalifikuje do badan prenatalnych
u mnie nie dosc ze wiek to jeszcze 7 poronien w tym jedna ciaza z wada genetyczna![]()
![]()
ale tym razem mysle ze maluszek bedzie zdrowy![]()
W pierwszej ciąży miałam zalecone do końca pierwszego trym tylko suplementację kwasu foliowego ze względu na to, że po omega 3 i początkowych witaminach miałam nasilone wymioty. Po skończeniu i zaczęcia 2trym brałam mama dha te zwykle, bo po premium niestety też wymiotowałam. Teraz mam identycznie, dlatego mój gin powiedział bym brała tak samo a od 2 trym zaczniemy suplementację jak za pierwszym razem
Trzymam kciuki! Będzie dobrze
dziewczyny, kiedy robimy prywatny wątek?myślę, że już powoli pojawiają się dziewczyny z terminem na koniec marca
![]()
No właśnie też już myślę o tym wątku prywatnymMyślę że można jeszcze poczekać parę dni bo ostatnio coś nam dziewczyny dochodzą![]()
Moja mała 21.02Ja mam synka z 22.02 i lepiej trafić nie mogłam z urodzeniem
@Otylia. myślę, że nikt się nie chce Ciebie pozbyć, po prostu temat szczepień to temat rzekaa teraz jeszcze są ciężkie czasy i nie chodzi tylko o nasze hormony ciążowe
![]()
Nie pytałaś lekarza??Cześć wam. Przyszłam do was o poradę . Jestem w 7tc1dc . Dzisiaj byłam na USG i wyszły mi dwa puste pęcherzyki ciążowe . Jak myślicie czy jest szansa , że się pojawią czy jednak nic z tego.
emilia slyszalam ze przy blizniakach czesto jest tak ze pojawiaja sie zarodki pozniejCześć wam. Przyszłam do was o poradę . Jestem w 7tc1dc . Dzisiaj byłam na USG i wyszły mi dwa puste pęcherzyki ciążowe . Jak myślicie czy jest szansa , że się pojawią czy jednak nic z tego.
A.ile miały pęcherzyki? Zarodek.może się pojawić do 20 mm wielkości pęcherzyka ciążowego. Jesteś pewna że owulacja się nie opóźniła?Cześć wam. Przyszłam do was o poradę . Jestem w 7tc1dc . Dzisiaj byłam na USG i wyszły mi dwa puste pęcherzyki ciążowe . Jak myślicie czy jest szansa , że się pojawią czy jednak nic z tego.