reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
O to prawda.
Córę mam z końca lutego.
Mega fajny okres na porod. Do lata zdarzymy dojść do siebie 🙂🙂
Ja mam synka z 22.02 i lepiej trafić nie mogłam z urodzeniem :D

@Otylia. myślę, że nikt się nie chce Ciebie pozbyć, po prostu temat szczepień to temat rzeka :) a teraz jeszcze są ciężkie czasy i nie chodzi tylko o nasze hormony ciążowe ;)

W pierwszej ciąży miałam zalecone do końca pierwszego trym tylko suplementację kwasu foliowego ze względu na to, że po omega 3 i początkowych witaminach miałam nasilone wymioty. Po skończeniu i zaczęcia 2trym brałam mama dha te zwykle, bo po premium niestety też wymiotowałam. Teraz mam identycznie, dlatego mój gin powiedział bym brała tak samo a od 2 trym zaczniemy suplementację jak za pierwszym razem :)

Trzymam kciuki! Będzie dobrze :)

dziewczyny, kiedy robimy prywatny wątek? :) myślę, że już powoli pojawiają się dziewczyny z terminem na koniec marca :)
Myślę że można jeszcze poczekać parę dni bo ostatnio coś nam dziewczyny dochodzą 😊
No właśnie też już myślę o tym wątku prywatnym 😊 Wiecie jak coś, to chyba w każdym momencie będzie można dodać nowe dziewczyny.😊 Ja to myślę, że do końca ciąży pojawiać się będą nowe mamy, które dopiero co znajdą to forum. Czy myślicie, że już później nie będziemy dodawać nowych osób?🤨 Bo ten obecny wątek to zostanie tak czy siak

Cześć wam. Przyszłam do was o poradę . Jestem w 7tc1dc . Dzisiaj byłam na USG i wyszły mi dwa puste pęcherzyki ciążowe . Jak myślicie czy jest szansa , że się pojawią czy jednak nic z tego.

Cześć wam. Przyszłam do was o poradę . Jestem w 7tc1dc . Dzisiaj byłam na USG i wyszły mi dwa puste pęcherzyki ciążowe . Jak myślicie czy jest szansa , że się pojawią czy jednak nic z tego.
emilia slyszalam ze przy blizniakach czesto jest tak ze pojawiaja sie zarodki pozniej
a powiedz czy puste puste i nie ma nawet pecherzyka zoltkowego ?jak duze sa pecherzyki ?

reklama
A.ile miały pęcherzyki? Zarodek.może się pojawić do 20 mm wielkości pęcherzyka ciążowego. Jesteś pewna że owulacja się nie opóźniła?

Do góry