Cukierkowa20pare
Fanka BB :)
A mam taka piękna kurtkę zimowa... no cóż poczeka na mnie rokNooo nawet sobie nie wyobrażam tej wielkiej pierzyny która będę musiała przyodziać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A mam taka piękna kurtkę zimowa... no cóż poczeka na mnie rokNooo nawet sobie nie wyobrażam tej wielkiej pierzyny która będę musiała przyodziać
Ja mam synka z 22.02 i lepiej trafić nie mogłam z urodzeniemO to prawda.
Córę mam z końca lutego.
Mega fajny okres na porod. Do lata zdarzymy dojść do siebie
Tak czytam i widzę że chyba jako jedyna mam wizytę 29.07Ja mam 30.07 o 10
Na pewno teraz będzie wszystko oku nas genetyk kwalifikuje do badan prenatalnych
u mnie nie dosc ze wiek to jeszcze 7 poronien w tym jedna ciaza z wada genetyczna
ale tym razem mysle ze maluszek bedzie zdrowy
W pierwszej ciąży miałam zalecone do końca pierwszego trym tylko suplementację kwasu foliowego ze względu na to, że po omega 3 i początkowych witaminach miałam nasilone wymioty. Po skończeniu i zaczęcia 2trym brałam mama dha te zwykle, bo po premium niestety też wymiotowałam. Teraz mam identycznie, dlatego mój gin powiedział bym brała tak samo a od 2 trym zaczniemy suplementację jak za pierwszym razem
Trzymam kciuki! Będzie dobrze
dziewczyny, kiedy robimy prywatny wątek? myślę, że już powoli pojawiają się dziewczyny z terminem na koniec marca
No właśnie też już myślę o tym wątku prywatnym Wiecie jak coś, to chyba w każdym momencie będzie można dodać nowe dziewczyny. Ja to myślę, że do końca ciąży pojawiać się będą nowe mamy, które dopiero co znajdą to forum. Czy myślicie, że już później nie będziemy dodawać nowych osób? Bo ten obecny wątek to zostanie tak czy siakMyślę że można jeszcze poczekać parę dni bo ostatnio coś nam dziewczyny dochodzą
Moja mała 21.02Ja mam synka z 22.02 i lepiej trafić nie mogłam z urodzeniem
@Otylia. myślę, że nikt się nie chce Ciebie pozbyć, po prostu temat szczepień to temat rzeka a teraz jeszcze są ciężkie czasy i nie chodzi tylko o nasze hormony ciążowe
Nie pytałaś lekarza??Cześć wam. Przyszłam do was o poradę . Jestem w 7tc1dc . Dzisiaj byłam na USG i wyszły mi dwa puste pęcherzyki ciążowe . Jak myślicie czy jest szansa , że się pojawią czy jednak nic z tego.
emilia slyszalam ze przy blizniakach czesto jest tak ze pojawiaja sie zarodki pozniejCześć wam. Przyszłam do was o poradę . Jestem w 7tc1dc . Dzisiaj byłam na USG i wyszły mi dwa puste pęcherzyki ciążowe . Jak myślicie czy jest szansa , że się pojawią czy jednak nic z tego.
A.ile miały pęcherzyki? Zarodek.może się pojawić do 20 mm wielkości pęcherzyka ciążowego. Jesteś pewna że owulacja się nie opóźniła?Cześć wam. Przyszłam do was o poradę . Jestem w 7tc1dc . Dzisiaj byłam na USG i wyszły mi dwa puste pęcherzyki ciążowe . Jak myślicie czy jest szansa , że się pojawią czy jednak nic z tego.