reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

Jest jakis powod, dla ktorego nie chcesz suplementowac kwasow omega 3?
W pierwszej ciąży miałam zalecone do końca pierwszego trym tylko suplementację kwasu foliowego ze względu na to, że po omega 3 i początkowych witaminach miałam nasilone wymioty. Po skończeniu i zaczęcia 2trym brałam mama dha te zwykle, bo po premium niestety też wymiotowałam. Teraz mam identycznie, dlatego mój gin powiedział bym brała tak samo a od 2 trym zaczniemy suplementację jak za pierwszym razem :)

Dziewczyny siedzę pod gabinetem i jestem przerażona... Trzymajcie kciuki i wysyłajcie do mnie pozytywną energię, potrzebuje ✨🤍
Trzymam kciuki! Będzie dobrze :)

dziewczyny, kiedy robimy prywatny wątek? :) myślę, że już powoli pojawiają się dziewczyny z terminem na koniec marca :)

reklama
W pierwszej ciąży miałam zalecone do końca pierwszego trym tylko suplementację kwasu foliowego ze względu na to, że po omega 3 i początkowych witaminach miałam nasilone wymioty. Po skończeniu i zaczęcia 2trym brałam mama dha te zwykle, bo po premium niestety też wymiotowałam. Teraz mam identycznie, dlatego mój gin powiedział bym brała tak samo a od 2 trym zaczniemy suplementację jak za pierwszym razem :)

Trzymam kciuki! Będzie dobrze :)

dziewczyny, kiedy robimy prywatny wątek? :) myślę, że już powoli pojawiają się dziewczyny z terminem na koniec marca :)
Myślę że można jeszcze poczekać parę dni bo ostatnio coś nam dziewczyny dochodzą 😊

Dam na pewno, a czy ktoś w końcu wysłał jakieś fajne sukienki ciążowe? Odstrwsowaloby mnie to 😂 Lekarz ma obsuwę a ja tu jechałam jak na skręcenie karku aby zdążyć na czas 😏
czy fajne to sie dowiem jak je otrzymam :)
zamawialam ze strony patpat.uk czy jakos tak :p
oni maja jednodniowe promocje wiec trzeba obserowac :)

Lepiej za kurtka na zimę trzeba się rozejrzeć 😂😂
Swoją drogą Kochane mamy super termin na ten marzec 🤍 Jak się dzidzie urodzą to będziemy miały akurat początek wiosny , idealny czas na spacery a przede wszystkim nie będziemy się męczyć z wielkiemi brzuchami w środku lata 💕 Mamy szczęście z tym marcem ! :)

Odpuść już sobie, bo jeśli nie zauważyłaś, to ja nie zamierzam z Tobą dyskutować. Tyle osób już powiedziało, żeby skończyć tu ten temat, a Ty usilnie próbujesz go ciągnąć dalej.
@Otylia. Jak chcesz dalej ciągnąć temat to jest inne forum od tego i dalej tam sobie pisz.
No tak mam inne zdanie to trzeba się mnie pozbyć. Żegnam.

reklama
Do góry