reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

Jest jakis powod, dla ktorego nie chcesz suplementowac kwasow omega 3?
W pierwszej ciąży miałam zalecone do końca pierwszego trym tylko suplementację kwasu foliowego ze względu na to, że po omega 3 i początkowych witaminach miałam nasilone wymioty. Po skończeniu i zaczęcia 2trym brałam mama dha te zwykle, bo po premium niestety też wymiotowałam. Teraz mam identycznie, dlatego mój gin powiedział bym brała tak samo a od 2 trym zaczniemy suplementację jak za pierwszym razem :)

Dziewczyny siedzę pod gabinetem i jestem przerażona... Trzymajcie kciuki i wysyłajcie do mnie pozytywną energię, potrzebuje ✨🤍
Trzymam kciuki! Będzie dobrze :)

dziewczyny, kiedy robimy prywatny wątek? :) myślę, że już powoli pojawiają się dziewczyny z terminem na koniec marca :)

reklama
W pierwszej ciąży miałam zalecone do końca pierwszego trym tylko suplementację kwasu foliowego ze względu na to, że po omega 3 i początkowych witaminach miałam nasilone wymioty. Po skończeniu i zaczęcia 2trym brałam mama dha te zwykle, bo po premium niestety też wymiotowałam. Teraz mam identycznie, dlatego mój gin powiedział bym brała tak samo a od 2 trym zaczniemy suplementację jak za pierwszym razem :)

Trzymam kciuki! Będzie dobrze :)

dziewczyny, kiedy robimy prywatny wątek? :) myślę, że już powoli pojawiają się dziewczyny z terminem na koniec marca :)
Myślę że można jeszcze poczekać parę dni bo ostatnio coś nam dziewczyny dochodzą 😊

Dam na pewno, a czy ktoś w końcu wysłał jakieś fajne sukienki ciążowe? Odstrwsowaloby mnie to 😂 Lekarz ma obsuwę a ja tu jechałam jak na skręcenie karku aby zdążyć na czas 😏
czy fajne to sie dowiem jak je otrzymam :)
zamawialam ze strony patpat.uk czy jakos tak :p
oni maja jednodniowe promocje wiec trzeba obserowac :)

Lepiej za kurtka na zimę trzeba się rozejrzeć 😂😂
Swoją drogą Kochane mamy super termin na ten marzec 🤍 Jak się dzidzie urodzą to będziemy miały akurat początek wiosny , idealny czas na spacery a przede wszystkim nie będziemy się męczyć z wielkiemi brzuchami w środku lata 💕 Mamy szczęście z tym marcem ! :)

Odpuść już sobie, bo jeśli nie zauważyłaś, to ja nie zamierzam z Tobą dyskutować. Tyle osób już powiedziało, żeby skończyć tu ten temat, a Ty usilnie próbujesz go ciągnąć dalej.
@Otylia. Jak chcesz dalej ciągnąć temat to jest inne forum od tego i dalej tam sobie pisz.
No tak mam inne zdanie to trzeba się mnie pozbyć. Żegnam.

reklama
Do góry