reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Swoją drogą Kochane mamy super termin na ten marzec 🤍 Jak się dzidzie urodzą to będziemy miały akurat początek wiosny , idealny czas na spacery a przede wszystkim nie będziemy się męczyć z wielkiemi brzuchami w środku lata 💕 Mamy szczęście z tym marcem ! :)
O to prawda.
Córę mam z końca lutego.
Mega fajny okres na porod. Do lata zdarzymy dojść do siebie 🙂🙂

Sorry dziewczyny, że pociągnęłam jeszcze ten nieszczęsny temat, ale najpierw odpisałam na wiadomości, a potem doczytałam forum, że też nie chcecie o tym dyskutować 😁 po prostu muszę kogoś poprawić jak wiem, że pisze coś niezgodnego z nauką. Taki charakter i zboczenie zawodowe 🤣

Swoją drogą Kochane mamy super termin na ten marzec 🤍 Jak się dzidzie urodzą to będziemy miały akurat początek wiosny , idealny czas na spacery a przede wszystkim nie będziemy się męczyć z wielkiemi brzuchami w środku lata 💕 Mamy szczęście z tym marcem ! :)
moja najmlodsza jest z poczatku kwietnia :) super bylo
choc jak sie urodzila to akurat caaaaaly kwiecien jeszcze snieg padal i zimno bylo bardzo ale fajne wakacje byly bo malutka jeszcze nie mobilna wiec w wozek czy nosidellko i w droge :)

eee dobrze wiedziec :p mam nadzieje ze z twojej wiedzy nie trzeba bedzie korzystac w przyszlosci :p

swoja droga dziisaj z genetykiem mialam rozmowe ...
Nie na każdym zagadnieniu się znam i bardziej gustuję w zwierzętach i roślinach 😉 Ludzie hobbistycznie 😁
Na jaki temat rozmowa, jeśli możesz powiedzieć?

Ja dwie poprzednie ciąże chodziłam całe lato (rodziłam obu synów 6 września) i powiedziałam nigdy więcej 🥵 dla mnie było to coś strasznego 🙈 więc fajnie będzie teraz dla odmiany chodzić z brzuszkiem całą zimę 😜

Nie na każdym zagadnieniu się znam i bardziej gustuję w zwierzętach i roślinach 😉 Ludzie hobbistycznie 😁
Na jaki temat rozmowa, jeśli możesz powiedzieć?
u nas genetyk kwalifikuje do badan prenatalnych
u mnie nie dosc ze wiek to jeszcze 7 poronien w tym jedna ciaza z wada genetyczna :( :(
ale tym razem mysle ze maluszek bedzie zdrowy :)

reklama
Do góry