reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Marcowe mamy 2022

reklama
Swoją drogą Kochane mamy super termin na ten marzec 🤍 Jak się dzidzie urodzą to będziemy miały akurat początek wiosny , idealny czas na spacery a przede wszystkim nie będziemy się męczyć z wielkiemi brzuchami w środku lata 💕 Mamy szczęście z tym marcem ! :)
O to prawda.
Córę mam z końca lutego.
Mega fajny okres na porod. Do lata zdarzymy dojść do siebie 🙂🙂

Sorry dziewczyny, że pociągnęłam jeszcze ten nieszczęsny temat, ale najpierw odpisałam na wiadomości, a potem doczytałam forum, że też nie chcecie o tym dyskutować 😁 po prostu muszę kogoś poprawić jak wiem, że pisze coś niezgodnego z nauką. Taki charakter i zboczenie zawodowe 🤣

Swoją drogą Kochane mamy super termin na ten marzec 🤍 Jak się dzidzie urodzą to będziemy miały akurat początek wiosny , idealny czas na spacery a przede wszystkim nie będziemy się męczyć z wielkiemi brzuchami w środku lata 💕 Mamy szczęście z tym marcem ! :)
moja najmlodsza jest z poczatku kwietnia :) super bylo
choc jak sie urodzila to akurat caaaaaly kwiecien jeszcze snieg padal i zimno bylo bardzo ale fajne wakacje byly bo malutka jeszcze nie mobilna wiec w wozek czy nosidellko i w droge :)

eee dobrze wiedziec :p mam nadzieje ze z twojej wiedzy nie trzeba bedzie korzystac w przyszlosci :p

swoja droga dziisaj z genetykiem mialam rozmowe ...
Nie na każdym zagadnieniu się znam i bardziej gustuję w zwierzętach i roślinach 😉 Ludzie hobbistycznie 😁
Na jaki temat rozmowa, jeśli możesz powiedzieć?

Ja dwie poprzednie ciąże chodziłam całe lato (rodziłam obu synów 6 września) i powiedziałam nigdy więcej 🥵 dla mnie było to coś strasznego 🙈 więc fajnie będzie teraz dla odmiany chodzić z brzuszkiem całą zimę 😜

Nie na każdym zagadnieniu się znam i bardziej gustuję w zwierzętach i roślinach 😉 Ludzie hobbistycznie 😁
Na jaki temat rozmowa, jeśli możesz powiedzieć?
u nas genetyk kwalifikuje do badan prenatalnych
u mnie nie dosc ze wiek to jeszcze 7 poronien w tym jedna ciaza z wada genetyczna :( :(
ale tym razem mysle ze maluszek bedzie zdrowy :)

reklama
Do góry