Alexz89
Fanka BB :)
Ja mam 28.07A któraś się może wybiera ze mną 26.07?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam 28.07A któraś się może wybiera ze mną 26.07?
a ja wlasnie na przekor po raz pierwszy w tak wczesnej ciazy nakupilam sobie sukienek ciazowych tez zawsze zakupy zaczynalam po 12tc a teraz odczarowuje moje strachy ;PMi sie juz tez marzy poducha ciazowa, ale boje sie kupowac cokolwiek zwiazanego z ciaza i dzieckiem zeby nie zapeszyc. Poczekam do 12 tyg.
To twoja pierwsza ciąża? Ja poza piersiami które bolą mnie raz mniej raz mocniej i tym cholernym zmęczeniem to nie mam jeszcze żadnych objawów Może jeszcze uczucie jakby mniejszego żołądka zjem połowę zwykłej swojej porcji a czuję się pełna jakbym nie wiem ile zjadłaCzuje się ogolnie dobrze, ale tydzień przed spodziewana @ strasznie mnie piersi bolały, to było nie do wytrzymania, były strasznie pełne, tkliwe ale nie wariowałam z początku, później bóle jak przed @….
zrobilam test i wyszły 2 kreseczki
Później beta to potwierdziła…
Czuje się ogolnie dobrze, ale kłuje mnie podbrzusze okropnie i piersi bolą tak jakby miały zaraz wybuchnąć
A ty jak się czujesz?
Bzdura. Widocznie nie miałaś zgonu w rodzinie po szczepionce. Zdrowi ludzie młodsi ode mnie umierają od tego gówna.ak tylko Cię poinformuję, że nie jest to eksperyment medyczny To jest kolejny fake news szalejący w necie. Warto sprawdzać w wiarygodnych źródłach te wszystkie rewelacje. A szczepionka taka jest znana od wielu lat i nie została wymyślona w 3 miesiące, jak to któraś z Was pisała. Teraz po prostu wykorzystano tą technikę do stworzenia szczepionki na covid i ot cała filozofia.
Mi dzisiaj przyszła paczka ciążowych ubrań z Zalandoa ja wlasnie na przekor po raz pierwszy w tak wczesnej ciazy nakupilam sobie sukienek ciazowych tez zawsze zakupy zaczynalam po 12tc a teraz odczarowuje moje strachy ;P
wyprzedaz byla nie moglam czekac a chcialam takie w ktorych pozniej bede mogla karmic
Wiesz co, może z takim newsami faktycznie lepiej przejść na forum odnośnie szczepionek. Trudno się tego czyta i trzeba gryźć się w język, żeby nie psuć tutaj atmosfery.Bzdura. Widocznie nie miałaś zgonu w rodzinie po szczepionce. Zdrowi ludzie młodsi ode mnie umierają od tego gówna.
Dziewczyny o jakim luxmedzie wy piszecie? Ja na pierwsze USG ode do luxmedu w Lublinie. Lekarza ma świetne opinie, ale boje się o sprzęt.Miałam dokładnie tak samo jak Ty w poprzedniej ciąży - tez na szybko znalazłam lekarza prywatnie i tez się skończyło dobrze! Ale stres to jest dramat wtedy… I tutaj wiadac jak sprzęt robi różnice! Powiem ze myslalam ze w luxmedzie maja trochę lepszy sprzęt :/ zaczynam się bać bo pierwsza wizytę będę mieć w luxmedzie a dopiero później prywatnie ;p
Bardzo się cieszę ze takie piękne Serduszko u Ciebie
no wlasnie zalando i patpat zobaczymy co mi przyjdzie i czy bede zadowolonaMi dzisiaj przyszła paczka ciążowych ubrań z Zalando
bardzo popieram bo naprawde trudno sie to czytaWiesz co, może z takim newsami faktycznie lepiej przejść na forum odnośnie szczepionek. Trudno się tego czyta i trzeba gryźć się w język, żeby nie psuć tutaj atmosfery.
Ja zamówiłam do rodziców i zaraz się do nich zbieram to obyczajeno wlasnie zalando i patpat zobaczymy co mi przyjdzie i czy bede zadowolona