Anolik
Fanka BB :)
Zgadzam się z tym, ten temat zawsze wywołuje burzę i pozostawia niesmakKochane jest oddzielny wątek na temat szczepień w ciąży, nie psujmy naszej super atmosfery [emoji4]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zgadzam się z tym, ten temat zawsze wywołuje burzę i pozostawia niesmakKochane jest oddzielny wątek na temat szczepień w ciąży, nie psujmy naszej super atmosfery [emoji4]
Lubię Cię, więc nie chce wchodzić w dyskusję Wierzę w naukę i medycynę. Nie będę tutaj tłumaczyć, bo wystarczy wejść chociażby na stronę "Szczepienia rozwiewamy wątpliwości" żeby znaleźć wiarygodne informacje od prawdziwych specjalistów.Nie zgodzę się, większość leków ma zakończona ostatnią fazę badań. Szczepionki nadal są w ostatniej i dopuszczone zostały w trybie tzw warunkowym. Nie będę nikogo przekonywać, można o tym poczytać. Nie ma nawet zgody komisji bioetycznej na zastosowanie szczepionek wśród dzieci... A to się dzieje
Nic nie będzie widac w pierwszej ciazy szybko poszlam i kazala mi przyjsc jakos 6 tydzbyła któraś z was u ginekologa pod koniec 4 tyg?
Nie ukrywam, ze się martwię, ze nic nie będzie widać
Kochana ja oprócz ogólnie balonowatego brzucha chyba przez wzdęcia robię sobie codziennie zastrzyk przez co jest opuchnięty... wyobraź sobie jak wygląda mój i daj zyc swojemuNic mi nie wpadło w oko Tak z głupia wzięłam rybę bo coś zjeść muszę.
Ale strasznie męczy mnie ten twardy, balonowy brzuch.
Zaczynam się martwić czy to normalne..
Ja już też jestem po wizycie, jest wszystko dobrze, kijanka ma 8mm i już bije Według OM 6+2, według USG 6+6
Ja robię dziś lazanięZapodajcie jakiś pomysł na obiad
Jestem mega głodna a smaka nie mam na nic
Jejku, współczuję i podziwiam!Kochana ja oprócz ogólnie balonowatego brzucha chyba przez wzdęcia robię sobie codziennie zastrzyk przez co jest opuchnięty... wyobraź sobie jak wygląda mój i daj zyc swojemu
Nie nie u mnie jeszcze serduszka nie widać ale koleżanka jest w 5+5 i dałam ze ja tezDwa serduszka? Ale super ! Gratuluje!
Gratulacje luty ale nie uciekaj od nas
Same dobra wiadomości ile cm ma maluch?