OsnowaM
Fanka BB :)
Oki daj znaćPiersi mnie bolą, są większe. Kłucia jajników, pobolewanie brzucha..
Nie wytrzymam do 12.00, lecę teraz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oki daj znaćPiersi mnie bolą, są większe. Kłucia jajników, pobolewanie brzucha..
Nie wytrzymam do 12.00, lecę teraz
opisywalam wcześniej taka sama sytuację , dziewczyny radziły żeby się powstrzymać że wspolzyciem do wizyty u gin.Dziewczyny,
miałam wczoraj jednorazowo delikatnie zaróżowiony śluz po stosunku. Dzisiaj czysto. Chyba nie ma powodu do paniki?
Ja właśnie wróciłam z labolatorium. Oprócz bety i wszystkich badań zlecanych na początku ciąży robiłam też test obciążenia glukozą. Już zapomniałam jakie to niedobre, mdli mnie cały czas po tej glukozieJak tam dziewczyny??
Już po betach?
To nie musi nic oznaczać ale jeśli masz taką możliwość to zadzwoń do swojego gin. A jak nie to może podjedź na IP? Zrobią Ci usg i wszystko sprawdząDziewczyny delikatne plamienie dziś zobaczyłam i na papierze ślady krwi czy to oznacza najgorsze ? Co mam robić ?
Pewnie to po stosunku, ale ja bym to i tak skonsultowała z lekarzem. Lepiej dmuchać na zimne a jak tu już dziewczyny pisały w ciąży lepiej każde plamienie/krwawienie skonsultowaćDziewczyny,
miałam wczoraj jednorazowo delikatnie zaróżowiony śluz po stosunku. Dzisiaj czysto. Chyba nie ma powodu do paniki?
Na pewno wszystko jest ok ale doskonale Cię rozumiem. Trzymam kciuki za wizytęJa nie robię dziś już bety, pojadę dziś do gin (tydzień wcześniej) nie wytrzymam muszę zobaczyć czy wszystko okej. W nocy obudziłam się mokra zapłakana, śniło mi się to wszystko co spotkało mnie w lutym/marzec
masakra jakaś… ta noc była straszna
Mnie tez tak już pobolewal… to źle jak jest ból podobny do okresowego ?Już po... Mega się martwię
Tym bardziej że brzuch boli okresowo
może się za bardzo denerwujesz i dlatego boli.. Ja staram się jak najwięcej leżeć i odpoczywać. Jeśli masz taka możliwość to poleż, może przejdzieJuż po... Mega się martwię
Tym bardziej że brzuch boli okresowo
Nie, ponoć to właśnie normalne, bo macica się rozciąga. Ja takie pobolewanie delikatne mam praktycznie codziennie.Mnie tez tak już pobolewal… to źle jak jest ból podobny do okresowego ?
Tylko że to taka schiza chyba też czekając na badania. Wszystko się kumuluje nagleMnie tez tak już pobolewal… to źle jak jest ból podobny do okresowego ?
Właśnie się położyłam. Jeszcze z ponad 2 godziny czekania... Nie wiem jak to wytrzymam...może się za bardzo denerwujesz i dlatego boli.. Ja staram się jak najwięcej leżeć i odpoczywać. Jeśli masz taka możliwość to poleż, może przejdzie
Wszystko będzie dobrze wierzę w to i ty też powinnaśWłaśnie się położyłam. Jeszcze z ponad 2 godziny czekania... Nie wiem jak to wytrzymam...